vakantiewoning in Nederland

Menu
warns

Warns Vakantiewoningen

 

De waske
Prachtig vakantiehuis gelegen aan het water waar u kunt vissen op een klein parkje met 28 huizen. Met zijn weidse uitzichten schitterende meren, groene weilanden en historische dorps- en stadskernen is de Zuidwesthoek van Frysln waarin Warns is gelegen een uniekgebied. Vanuit Warns (gelegen aan de elfstedenroute) kunt u schitterende fietstochten maken naar o.a. Gaasterland, Workum, Hindeloopen of Stavoren. Hier vandaan kunt u ook een dagtocht met de veerboot naar Enkhuizen maken of met de trein naar Sneek en Leeuwarden reizen. Aan het Ijsselmeer (2,5km) zijn veel strandjes waar men kan zwemmen, surfen en vissen.

Het Achterend
"Op slechts 150 meter afstand van het IJsselmeer in het Friese plaatsje Laaksum (Warns), ligt dit knusse en functioneel ingerichte vakantiehuisje. De vakantiewoning is het achterste gedeelte van een kop-staart boerderij en ligt geheel vrij aan de rand van het dorpje met uitzicht tot aan de horizon. Het huisje ligt in een gebied wat is uitgeroepen tot landschapspark met daarin een groot vogelreservaat. Je kunt er eindeloos wandelen, fietsen of toeren met de auto. Het IJsselmeer met het haventje van Laaksum ligt aan de andere kant van de dijk op 150 meter afstand. De Friese meren liggen op 3 km afstand en de bossen van Rijs en Gaasterland 5 kilometer verderop. Winkels en restaurants zijn te vinden in Stavoren (5km). In de omgeving zijn tal van bezienswaardigheden en uitstapjes te maken. Aan te bevelen zijn een bezoek aan de Friese steden Stavoren, Hindelopen en Workum (Jopie Huisman Museum). Voor de kinderen is een aanrader het Sybrandys Kinderpark in Oudemirdum of een boottocht naar het openluchtmuseum in Enkhuizen."

Op Wal
"Deze landelijke gesitueerde vakantiewoning in het Friese Warns biedt een legio aan rust, ontspannings- en recreatie mogelijkheden. De geschakelde woning beschikt over een ruime tuin met uitzicht over de weilanden. Tevens heeft de woning een eigen aanlegsteiger (geschikt voor boten tot 15 meter). Het Ijsselmeer ligt op 10 minuten varen en de Friese Meren, waar u ook kunt zwemmen, vissen en surfen, bereikt u al in slechts 5 minuten varen. In de directe omgeving bezoekt u diverse pittoreske Friese Elfsteden zoals Hindeloopen, Sloten en Stavoren. Het bosrijke gebied Gaasterland, met vele wandel- en fietsmogelijkheden is gelegen op 6km afstand."