vakantiewoning in Nederland

Menu
heeg

Heeg Vakantiewoningen

 

Watersportpark De Pharshoeke
6 pers. bungalow van het type twee onder n dak met 3 slaapkamers.

Watersportpark De Pharshoeke
Deze modern en luxe ingerichte, recent opgeleverde rietgedekte villa's, liggen aan de rand van park de Pharshoeke met vrij uitzicht op het Heegermeer. U beschikt over alle gemakken die u in deze tijd mag verwachten. U heeft de beschikking over een tuin met terras en tuinmeubelen. De masterbedroom heeft tevens een balkon/dakterras, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft; wakker worden op deze plek is beslist geen straf!

Watersportpark De Pharshoeke
Nieuw type woning op de Pharshoeke. Modern ingericht aan het water en ruim genoeg voor 6 personen.

Watersportpark De Pharshoeke
Deze modern en comfortabel ingerichte, recent opgeleverde villa, ligt aan de binnenhaven van park de Pharshoeke. U beschikt over alle gemakken die u in deze tijd mag verwachten. U heeft de beschikking over een eigen aanlegplaats voor uw eigen of gehuurde boot, terras en tuinmeubelen bij de villa.

Watersportpark De Pharshoeke
Vrijstaande 4 pers. bungalow met 2 slaapkamers en uitzicht over het Heegermeer of jachthaven.

Watersportpark De Pharshoeke
4 pers. bungalow van het type twee onder n dak met 2 slaapkamers.

Pharshoeke
Heeg 10 km van Sneek: Mooi, gezellig, rustiek vakantiecomplex "Pharshoeke", omgeven door weiden. Buiten de plaats, 250 m van het centrum van Heeg, rustige ligging, direct aan het meer, te midden van groen. Voor medegebruik: weide. Kinderspeelplaats (glijbaan, schommel, zandbak). In het complex: receptie. Openbare parkeerplaatsen. Winkel, supermarkt, restaurant, caf 250 m. Jachthaven 500 m. Let op: auto noodzakelijk. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Op het complex bevindt zich een binnenhaven. Er is een strandje aan het meer waar u kunt zwemmen. Bootverhuur op het complex. Het park is omringd door het Heegermeer en de watersport is hier nadrukkelijk aanwezig. De speelweide is afgesloten uit veiligheids overwegingen i.v.m. het omringende water. Huisdieren op aanvraag. In juli en augustus geen huisdieren toegestaan. Lange verblijven (langer dan 21 dagen) uitsluitend op aanvraag!

Pharshoeke
Heeg 10 km van Sneek: Mooi, gezellig, rustiek vakantiecomplex "Pharshoeke", omgeven door weiden. Buiten de plaats, 250 m van het centrum van Heeg, rustige ligging, direct aan het meer, te midden van groen. Voor medegebruik: weide. Kinderspeelplaats (glijbaan, schommel, zandbak). In het complex: receptie. Openbare parkeerplaatsen. Winkel, supermarkt, restaurant, caf 250 m. Jachthaven 500 m. Let op: auto noodzakelijk. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Op het complex bevindt zich een binnenhaven. Er is een strandje aan het meer waar u kunt zwemmen. Bootverhuur op het complex. Het park is omringd door het Heegermeer en de watersport is hier nadrukkelijk aanwezig. Het is tevens een unieke plek om te vissen! De speelweide is afgesloten uit veiligheid i.v.m. het omringende water. Huisdieren op aanvraag. In juli en augustus geen huisdieren toegestaan. Lange verblijven (langer dan 21 dagen) uitsluitend op aanvraag!