vakantiewoning in Nederland

Menu
ermelo

Ermelo Vakantiewoningen

 

Boerderij Het Veluws Hofje
Ermelo ligt 7 km. ten zuiden van Harderwijk. Dit prachtige, vrijstaande huis ligt op het kleine, zeer rustige park "Het Veluws Hofje", aan de rand van Ermelo. Het park bestaat uit enkele vrijstaande huizen en deze boerderij is enkele jaren geleden door de eigenaar zelf gebouwd tot een zeer ruim en comfortabel vakantieverblijf. De inrichting is luxe en modern en in de woonkamer zorgt de gashaard voor veel sfeer. Om het huis ligt een grote tuin (ca. 800 m) evenals een terras met tuinmeubelen, waar u heerlijk van alle rust kunt genieten. U moet niet verbaasd opkijken als u een pauw door de tuin ziet wandelen want die komen regelmatig op bezoek op het Veluws Hofje!

Vakantieboerderij Het Veluws Hofje
Ermelo ligt 7 km. ten zuiden van Harderwijk. Ermelo ligt erg gunstig voor het ontdekken van de Veluwe. U kunt hier naar hartelust fietsen en wandelen door de prachtige natuur. Dit mooie, vrijstaande huis ligt op het kleine, zeer rustige park 'Het Veluws Hofje', aan de rand van Ermelo. Het park bestaat uit enkele vrijstaande huizen. De inrichting is luxe en modern. Er is zelfs een Sony-playstation aanwezig. In de grote tuin (ca. 600 m) bevindt zich een terras met tuinmeubelen, waar u heerlijk van alle rust kunt genieten. Kinderen zullen zich hier ook zeker vermaken. Voor hen is er een opblaasbaar kinderzwembadje, glijbaan, schommel en slingertouw aanwezig.

Bospark De Heivlinder
Dit mooie Bospark, genoemd naar de Heivlinder, is gelegen middenin het Nationale Park de Hoge Veluwe. Bij de indeling van het park is veel aandacht besteed aan het behoud van het natuurlijke karakter van de omgeving. Op het park zijn bomen, struiken en planten rijkelijk aanwezig. Het bevindt zich direct aan de Ermelose heide, waar u elke dag de herder met zijn schaapskudde kunt tegenkomen. Vanaf het park loopt u bovendien zo de Speulder- en Spielderbossen in! De 6-persoons boerderijen zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Ze beschikken over 3 slaapkamers. Een bijzondere vermelding verdient de tweepersoons bedstee, die zich in de woonkamer bevindt. De badkamer en keuken zijn modern ingericht en er is 1 parkeerplaats op het perceel aanwezig. De boerderijtjes zijn in 2008 gebouwd. Vooral fietsers en wandelaars hebben hier een hoop te ontdekken, er zijn meer dan voldoende wandel- en fietsroutes uitgezet. Maar ook de paarden-, water- en golfsport zijn hier erg populair. Bospark De Heivlinder is bovendien ideaal gelegen voor gezellige uitstapjes naar diverse leuke attractieparken. Denk bijvoorbeeld eens aan het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi World in Biddinghuizen, of breng eens een bezoek aan Koninklijk Paleis t Loo alwaar u met eigen ogen het vorstelijk leven van weleer kunt aanschouwen. Ook voor saunaliefhebbers zijn er uitstekende mogelijkheden in de regio, waaronder de wellness complexen Zwaluwhoeve en de Veluwse Bron.
Fietsverhuur op het park. Hand- en theedoeken zijn te huur. Jongerengroepen niet toegestaan. Zelfs uw eigen paard is welkom op het park.