vakantiewoning in Nederland

Menu
balkbrug

Balkbrug Vakantiewoningen

 

De Eekhorst
"De Eekhorst ligt in het prachtige Reestdal, een oase van rust, ruimte en romantiek. Hier verblijf je in een ongedwongen sfeer, met smaakvol ingerichte gastenkamers. Deze plek is uiterst geschikt om te ontspannen en te onthaasten, bijvoorbeeld in de infraroodsauna en de ontspanruimte in de tuinkamer met bibliotheek, houtkachel en biljart. Bij deze sfeervolle woonboerderij is een grote zwem-/visvijver aanwezig. De Merens (een Frans bergpaardje) en de Shetlanders staan tot je beschikking. Het is ook mogelijk een eigen paard mee te nemen (op aanvraag), zowel stal- als weidegang zijn mogelijk. Tevens beschikt deze boerderij over een goede 20/40 rijbak. Er staan fietsen klaar om de bos- en heiderijke omgeving te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de ooievaars in De Wijk (8km), het kerkelijke Staphorst (13km) of het stadje Meppel (17km). Ook leuk zijn de schaapskooi van Ruinen (22 km) nabij het natuurgebied van Dwingelderveld. Attractiepark Slagharen is ook dichtbij (13km)."

De Hytte
"Dit sfeervolle gastenverblijf is gelegen in het Overijsselse Reestdal, in een rustige en landelijke omgeving. Een uitstekende plek wanneer u wilt uitrusten en ontspannen. Het verblijf beschikt over een relaxruimte met sauna. Verder kunt u heerlijk genieten in de hottub die u aantreft in het tuinhuis. De boerderij ligt op korte afstand van natuurgebied ""de Reest"" en ""de Kievitshaar"",(ong. 300 hectare bos), waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. De huiseigenaar is woonachtig in de naastgelegen woonboerderij. Extra informatie: U kunt gebruiken maken van een thuistap (beertender). Desgewenst kunt u gebruik maken van een gas BBQ, kosten bedragen Euro 15,-."

Boerderij de Steenuil
"Gelegen nabij het prachtige natuurgebied 'Reestdal', in het buitengebied van Balkbrug, Overijssel vindt u deze boerderij. Boerderij de Steenuil is een ruime boerderij, voorzien van alle gemakken en diverse luxe faciliteiten. Heerlijk genieten in de sauna of ontspannen in het zwembad (beide tegen betaling). Een ideale locatie om bij te komen en te genieten van de prachtige omgeving. De omgeving biedt tal van fiets- en wandeltochten. Breng ook eens een bezoek aan Zwolle, Dalfsen of Ommen! Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."