vakantiewoning in Nederland

Menu
brouwershaven

Brouwershaven Vakantiewoningen

 

Brouw
"Dit gezellige en authentieke vakantiehuis is gelegen in Brouwershaven, op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Brouwershaven behoort tot een van de drie oudste steden van Nederland en is onder andere bekend van de volksdichter Jacob Catz. Het is een markant plaatsje met een stadhuis dat dateert uit 1599, de mooie Sint Nicolaaskerk, het Waaggebouw en andere bezienswaardigheden. Vanuit de tuin kijkt u op de jachthaven (met aanlegsteiger), waar het zomers gezellig druk is. In Brouwershaven vindt u naast een supermarkt, warme bakker en slager, verschillende gezellige restaurants. Op korte afstand ligt het Grevelingenmeer met een kinderstrand. Een ideale lokatie voor watersportliefhebbers, maar de omgeving leent zich ook prima voor fietstochten. De Noordzee met een prachtig duingebied en uitgestrekte schone stranden vindt u op amper 7 km afstand. In de omgeving van Brouwershaven vindt u verder de gezellige badplaatsen als Renesse en Burgh-Haamstede. Een bezoek aan de plaats Zierikzee, op 15 minuten afstand, is ook de moeite waard. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

van Vaalen Kastelein
"Op een kleinschalig bungalowpark in het Zeeuwse Den Osse, ligt deze vakantiewoning 'van Vaalen Kastelein'. De woning is netjes ingericht en voorzien van alle voorzieningen voor een prima verblijf. Tegen betaling kan gebruik gemaakt worden van faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark. Het Grevelingenmeer ligt op enkele loopminuten afstand. Daar kan je onder andere heerlijk wandelen op het strand of deelnemen aan een van de vele watersportmogelijkheden. Wie Zeeland wil ontdekken moet zeker een bezoek brengen aan de Deltawerken en Deltapark 'Neeltje Jans'. Bezoek een van de vele pittoreske dorpjes zoals Brouwershaven, of pak een terrasje in Renesse. Voor ieder wat wils op het Zeeuwse eiland 'Schouwen Duiveland'."

Vrouwe Jannigje
"De Vrouwe Jannigje is een eerlijk, robuust klein zeilschip, ingedeeld in 3 slaapruimtes en een gezellige zit- en eetruimte. Het kombuis is met een koelkast van 140 l, een koelbox van 80 l en een 4-pits-kooktoestel uitgerust. U vindt hier alles wat voor het bereiden van uw eigen scheepsmaaltijden nodig is. In dezelfde ruimte, tegenover de keuken, kunt u aan twee tafels gezellig zitten. Het is net een kleine woonkamer op het water. De twaalf kooien zijn als stapelbedden over drie hutten verdeeld. EXTRA INFORMATIE DEKBEDDEN/LINNENGOED: Het schip is voorzien van kooien met onderlakens en kussens. Een dekbed of slaapzak dient u zelf mee te nemen, of u kunt deze huren. Het linnenpakket bestaat uit een dekbed en een overtrek. SCHOONMAAK: De mogelijkheid bestaat om het schip na verblijf zelf schoon te maken. In dit geval hoeft u de schoonmaakkosten van Euro 80,- niet te betalen. Dit is in overleg met de schipper. VAREN: Het schip wordt in principe stilliggend verhuurd, maar tegen betaling en in overleg met de schipper, kunt u mits de weercondities goed zijn, ook varen."