vakantiewoning in Nederland

Menu
luyksgestel

Luyksgestel Vakantiewoningen

 

D'n Gelukten
"Midden tussen weilanden, bossen en zandduinen, aan de uiterste rand van het gastvrije Brabantse dorp Luyksgestel, ligt deze vakantiewoning. In de omgeving van Luyksgestel kunt u heerlijk fietsen en wandelen, door de bossen en langs de vennen. U vindt er vele mogelijkheden voor activiteiten als; golf, minigolf, kanon, mountainbiken, maar ook een subtropisch zwembad, tennisbanen.Vlakbij Luyksgestel ligt Eersel met zijn historische marktplein dat omzoomd is met terrassen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Buitenhuis D'n Weijer
"Midden tussen weilanden, bossen en zandduinen, aan de uiterste rand van het gastvrije Brabantse dorp Luyksgestel, ligt deze groepswoning. De locatie is erg geschikt voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend of renie. In de omgeving van Luyksgestel kunt u heerlijk fietsen en wandelen, door de bossen en langs de vennen. U vindt er vele mogelijkheden voor activiteiten als; golf, minigolf, kanon, mountainbiken, maar ook een subtropisch zwembad, tennisbanen.Vlakbij Luyksgestel ligt Eersel met zijn historische marktplein dat omzoomd is met terrassen. Extra informatie: Huur buitenbarbecue : houtskool 25,00 (incl. 5kg. houtskool) gas 20,00 (incl. gasfles) Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

D'n Kattepoel
"Midden tussen weilanden, bossen en zandduinen, aan de uiterste rand van het gastvrije Brabantse dorp Luyksgestel, ligt deze groepswoning. De locatie is erg geschikt voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. In de omgeving van Luyksgestel kunt u heerlijk fietsen en wandelen, door de bossen en langs de vennen. U vindt er vele mogelijkheden voor activiteiten als; golf, minigolf, kanon, mountainbiken, maar ook een subtropisch zwembad, tennisbanen.Vlakbij Luyksgestel ligt Eersel met zijn historische marktplein dat omzoomd is met terrassen. Extra informatie: Huur buitenbarbecue : houtskool 25,00 (incl. 5kg. houtskool) gas 20,00 (incl. gasfles) Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."