vakantiewoning in Nederland

Menu
hardenberg

Hardenberg Vakantiewoningen

 

Koezicht
Net buiten het centrum van Hardenberg in het Overijsselse Vechtdal vindt u deze leuke woning. Het is het authentieke voorhuis van de voormalige melkstal, gelegen op het erf van de eigenaar. Op een centrale lokatie aan de rand van Hardenberg ligt de woning in het midden van het Overijsselse Vechtdal. Hardenberg is een moderne gezellige winkelstad waar in de zomer volop evenementen worden georganiseerd, zoals oude ambachten, markten, ballonnenfestivals etc. In de regio zijn tal van fiets- en wandelroutes en uw uitzicht wordt bepaald door de landerijen en in de zomer en winter kijken de koeien vanuit de stal u direct op de vingers als u aan het avondeten begint! Kom tot rust en ga terug naar het ongecompliceerde landleven...

Gerhardeshoeve
"Rheeze ligt 2 km. ten zuiden van Hardenberg. Deze zeer ruime boerderij (380 m) is gelegen in een rustige omgeving en heeft uitzicht over weilanden en bossen. De boerderij ligt aan het Pieterpad, dus een ideale lokatie voor wandelaars. Het ligt naast het huis van de eigenaar, die ook een kleine boerencamping runt. De boerderij is in het begin van 2006 gebouwd, volledig nieuw en in landelijke stijl ingericht. Tuin met terras en tuinmeubelen. Bijzonderheden: Naast de centrale verwarming heeft de gehele begane grond van deze boerderij ook vloerverwarming. Op de 1e etage heeft u, naast de centrale verwarming, alleen in de badkamer en in het toilet vloerverwarming. Alle slaapkamers hebben de beschikking over een wasgelegenheid. LET OP! Deze woning kan het hele jaar door alleen voor weekenden geboekt worden! Afwijkende periodes zijn in overleg en, bij wijze van uitzondering, op aanvraag mogelijk."

Achter de Linden
"Rheezerveen ligt 8 km. ten westen van Hardenberg. Deze leuke boerderij (120 m) ligt naast het huis van de eigenaar, die een akkerbouwbedrijf runt. Achter de boerderij liggen weilanden en bossen dus u heeft een heerlijks weids uitzicht. Ca. 75 m. van deze accommdatie loopt de N 34 van Ommen naar het historische Coevorden. De boerderij is recent volledig opgeknapt en verzorgd ingericht. De boerderij is van vele extra's voorzien, zodat het u hier aan niets ontbreekt. U heeft de beschikking over een ruime, omheinde, tuin (500 m) met tuinmeubelen, een schommel, zandbak, skelter en een grote trampoline. Ideaal dus voor kinderen. Bijzonderheden: De badkamer, n slaapkamer en de keuken zijn toegankelijk (maar niet volledig aangepast) voor rolstoelen. Deze accommodatie is ook met 2 extra kinderen tot 12 jaar te boeken tegen een meerprijs. Neem hiervoor contact op met ons . Max. 2 extra bed(den) mogelijk EURO 7 per persoon per nacht."