vakantiewoning in Nederland

Menu
bergen op zoom

Bergen op Zoom Vakantiewoningen

 

De Herberg
"Dit gedeelte (115m2) van een boerderij is rustig gelegen op een uitgestrekt groen perceel temidden van bomen en kleinvee. Het vakantiehuis is eventueel samen te huur met NL-4613-02 en/of NL-4613-01. Laat je verrassen door de originele details in deze sfeervolle ""Herberg"". De kenmerkende luiken, boograampjes en bedstedes, aangevuld met diverse boerderijdieren, maken het plattelandsplaatje compleet. Door de perfecte ligging van het aantrekkelijke stadje Bergen op Zoom is dit een prima uitgangspunt voor het maken van fiets- en wandeltochten."

Het Koetshuis
Rustig gelegen, dit kleine doch knusse gedeelte van een boerderij (35m2), de boerderij is ook te huur tesamen met NL-4613-02 en/of NL-4613-03. Naast een bezoek aan de rijke culturele binnenstad met zijn vele bezienswaardigheden zijn ook de plaatsen Zierikzee, Middelburg en Antwerpen zeer de moeite waard.

De Hofstede
Op loopafstand van het cultuurrijke centrum, ligt dit ruime gedeelte (50m2) van een authentieke boerderij. Proef het bourgondische Brabant!. Ook de plaatsen Zierikzee, Middelburg en Antwerpen zijn een bezoek meer dan waard. Dit deel van de boerderij is ook te huur tesamen met NL-4613-01 en/of NL-4613-03. Door de groene omgeving en het rondlopende kleinvee geschikt voor kleine kinderen.

Familyland
Kindvriendelijk, mooi, comfortabel vakantiecomplex "Familyland", omgeven door bomen en weiden. Buiten de plaats, 1.5 km van het centrum van Hoogerheide, rustige ligging, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein, park, overdekt zwembad verwarmd (01.01.-31.12.). Kinderzwembad, glijbaan. Kinderspeelplaats. In het complex: receptie, restaurant, bar, bowlingbaan, fietsen beschikbaar (extra). Openbare parkeerplaatsen. Supermarkt 1.5 km. Attracties in de buurt: Wouwse plantage 70 km, Bobbejaanland 130 km, Land van ooit 185 km. Let op: auto noodzakelijk. Openingstijden van de receptie 09:00-17:30 uur. Animatie in het seizoen. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.