vakantiewoning in Nederland

Menu
hengelo

Hengelo Vakantiewoningen

 

De Tienhoeve
"Deze groepsaccommodatie ligt in de Gelderse Achterhoek nabij Hengelo. Midden in het groen kun je in alle rust genieten van de omgeving. Deze kenmerkt zich met veel bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen. Een plek die bij uitstek geschikt is voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. De accommodatie bestaat uit 2 boerenhoeve die met elkaar verbonden zijn en welke sfeervol en modern zijn ingericht. De woning beschikt over een grote professionele keuken en een eetzaal met bar. Tevens zijn er 2 grote terrassen met aangrenzende tuin aan de voor- en achterzijde van de woning. Als gast van deze accommodatie kun je gebruik maken van alle faciliteiten van de naastgelegen camping Kom-es-an. Vanuit de accommodatie zijn er diverse activiteiten mogelijk zoals boogschieten, mountainbiken, laser kleiduivenschieten en GPS tochten. In de directe omgeving zijn diverse attracties een bezoekje waard, zoals het Dickens museum, Hanzestad Zutphen, een kaas- en pannenkoekenboerderij en verschillende binnen- en buitenspeelparadijzen."

Agadir - Landgoed Zelle Type D
Prachtig gelegen op een landgoed in de Achterhoek, deze sfeervolle boerderij. De boerderij is gelegen naast een doorgaande weg, maar door een heg gescheiden. De tuin grenst aan de bossen van het landgoed, waarop een 18-holes golfbaan ligt (hiervan kunt u tegen betaling gebruik maken). Op het landgoed zijn alleen honden toegestaan, dus geen andere huisdieren.

Oranje Nassau
Prachtig gelegen op landgoed Zelle in de Achterhoek vindt u deze sfeervolle en luxe boerderij. De woning is smaakvol ingericht en op meerdere plekken in de kamers zijn oude ornamenten en balken in ere gehouden. De mooie authentieke houtkachel staat garant voor gezellige momenten in de wintertijd. De slaapkamer op de begane grond met aangrenzende badkamer is ideaal voor mensen die wat moeilijker ter been zijn. De tuin grenst aan bossen en weilanden van het landgoed, waarop een 18-holes golfbaan ligt (hiervan kunt u tegen betaling gebruik maken). Via de prachtige grote raampartijen in de woonkamer tuurt u zo de bossen in. U komt zeker tot rust in dit prachtige gebied en zult genieten van het immense landgoed. Een bijzondere plek in Nederland!

Wezel - Landgoed Zelle
"Prachtig gelegen in de bossen op een landgoed in de Achterhoek, deze Finse bungalow, op het landgoed bevindt zich een 18-holes golfbaan (hiervan kunt u tegen betaling gebruik maken). Op loopafstand van deze bungalow liggen de Finse bungalows Eekhoorn en Boskat, deze 3 kunt u samen voor max. 14 personen huren. Op het landgoed zijn alleen honden toegestaan, dus geen andere huisdieren. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

De Specht
"Op een idyllische plek temidden van de bossen van het Gelderse Hengelo, ligt deze comfortabel ingerichte vakantiewoning. Het huis is verzorgd en huiselijk ingericht en biedt veel privacy. Dit geldt ook voor de ruime tuin van circa 1500 m2, een groot terras, en een romantisch terrasje met een grote schommelbank. Vanaf de veranda kun je genieten van het uitzicht, de rust en de natuur. De Gelderse Achterhoek is bij uitstek geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Het vakantiehuis ligt in de bossen tussen Hengelo en Zelhem en een mooie wandeling start dus al bij de voordeur. De omgeving staat bekend om het typische Achterhoekse coulisselandschap. Bos, weilanden, mas- en graanvelden, boerderijen en kleine dorpjes. De Achterhoek staat tevens bekend om de vele kastelen, buitenverblijven en tuinen, welke veelal toegankelijk zijn voor publiek. De oude Hanzestad Zutphen (20km) heeft een historisch centrum met statige koopmanshuizen, kerken, kloosters en vestingwerken en is dan ook zeker een bezoek waard."