vakantiewoning in Nederland

Menu
vlagtwedde

Vlagtwedde Vakantiewoningen

 

Parc Emslandermeer
De halfvrijstaande bungalows zijn ruim en verzorgd ingericht. Vanuit uw woonkamer kijkt u door de openslaande deuren uit over het natuurrijke park. Dit kan aan het water of aan de bosrand zijn. U heeft tevens de beschikking over een eigen gescheiden terras met tuinmeubelen.

Parc Emslandermeer
Deze halfvrijstaande bungalows zijn door, met name de aanwezigheid van drie slaapkamers en twee badkamers, zeer geschikt voor twee gezinnen. De woningen zijn verzorgd ingericht en alle voorzien van een gescheiden terras met tuinmeubilair.

Parc Emslandermeer
De mooie, vrijstaande bungalows staan verspreid over het gehele park en hebben een ligging aan het water of aan de bosrand. De inrichting van de woningen is verzorgd en comfortabel en vanuit de woonkamer, met veel lichtinval, heeft u toegang tot het ruime terras met comfortabel tuinmeubilair zoals ligbedden.

Parc Emslandermeer
De mooie, vrijstaande bungalows staan verspreid over het gehele park en hebben een ligging aan het water of aan de bosrand. De woning is voorzien van extra luxe zoals een breedbeeldtelevisie en een vaatwasser. Vanuit de ruime woonkamer, met veel lichtinval, heeft u toegang tot een riant terras met onder andere ligbedden.

Parc Emslandermeer
Verspreid over het park staan deze comfortabele, vrijstaande bungalows. Via de openslaande deuren in de ruime en verzorgd ingerichte woonkamer komt u op uw terras met tuinmeubilair. Tevens beschikt u nog over een klein balkon.