vakantiewoning in Nederland

Menu
odoorn

Odoorn Vakantiewoningen

 

Appartement
"Een bijzondere accommodatie, geheel opgetrokken uit houten boomstammen; dat is dit appartement aan de rand van de staatsbossen in Odoorn. Door deze unieke bouwstijl heeft het appartement een avontuurlijke en warme sfeer en gaat het op in de omgeving. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Appartement
"Een bijzondere accommodatie, geheel opgetrokken uit houten boomstammen; dat is dit appartement aan de rand van de staatsbossen in Odoorn. Door deze unieke bouwstijl heeft het appartement een avontuurlijke en warme sfeer en gaat het op in de omgeving. Vanuit het appartement loop je direct de natuur in, naar het staatsbos en de heidevelden. Het appartement ligt op een groot, natuurlijk ingericht kampeerterrein. Je wordt omringd door metershoge sparren en eiken van meer dan 100 jaar oud! Het geheel is autovrij waardoor kinderen heerlijk kunnen ravotten. Goed kijken, want misschien kom je wel een eekhoorn of reebok tegen! De omgeving biedt voor elk wat wils. Wandel door de bossen of ontdek Drenthe op de fiets, er zijn tal van uitgestippelde routes. Bezoek met kinderen de dierentuin in Emmen, of ga in de zomermaanden naar Kabouterland in Exloo (ca 5 km). Een heerlijk verblijf midden in de natuur De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Mongoolse Yurt
"Op zoek naar een avontuurlijke accommodatie; zoek niet verder maar verblijf in deze Mongoolse yurt. De yurt is een steppentent, gemaakt door Mongoolse nomadenfamilies en ingericht met kleurrijke Mongoolse meubelen. Een karakteristieke accommodatie met veel sfeer en warmte. Je maakt gebruik van de centrale sanitaire faciliteiten van het kampeerterrein. De yurt ligt op een groot, natuurlijk ingericht kampeerterrein. Je wordt omringd door metershoge sparren en eiken van meer dan 100 jaar oud! Het geheel is autovrij waardoor kinderen heerlijk kunnen ravotten. Goed kijken, want misschien kom je wel een eekhoorn of reebok tegen! De omgeving biedt voor elk wat wils. Wandel door de bossen of ontdek Drenthe op de fiets, er zijn tal van uitgestippelde routes. Bezoek met kinderen de dierentuin in Emmen, of ga in de zomermaanden naar Kabouterland in Exloo (ca 5 km). Een heerlijk verblijf midden in de natuur"

Boswachterswoning
"Aan de rand van de staatsbossen van het Drenthse Odoorn ligt deze voormalige boswachterswoning. De woning is comfortabel en modern ingericht. Vanuit de woning loop je direct de natuur in, naar het staatsbos en de heidevelden. De woning ligt op een groot, natuurlijk ingericht kampeerterrein. Je wordt omringd door metershoge sparren en eiken van meer dan 100 jaar oud! Het geheel is autovrij waardoor kinderen heerlijk kunnen ravotten. Goed kijken, want misschien kom je wel een eekhoorn of reebok tegen! De omgeving biedt voor elk wat wils. Wandel door de bossen of ontdek Drenthe op de fiets, er zijn tal van uitgestippelde routes. Bezoek met kinderen de dierentuin in Emmen, of ga in de zomermaanden naar Kabouterland in Exloo (ca 5 km). Een heerlijk verblijf midden in de natuur!"