vakantiewoning in Nederland

Menu
lutten

Lutten Vakantiewoningen

 

Tom&Jerry
"Royale halfvrijstaande vakantiewoning (combinatie van De Gelaarsde kat en het Haantje) aan de rand van Lutten, in Overijssel. In de omgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden. Andere mogelijkheden zijn; een bezoekje aan ponypark Slagharen (4km), Recreatieplas Oldemeyer (8km), vestingstad Coevorden en het Noorderdierenpark in Emmen. Jongerengroepen zijn niet toegestaan in deze woning. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Het haantje
"Geschakelde vakantiewoning aan de rand van het overijsselse dorp Lutten. Er zijn in de buurt verschillende uitstapmogelijkheden zoals; ponypark Slagharen (4km), Vissen en kanoen op de Vecht, het vestingstadje Coevorden en het Noorderdierenpark te Emmen. Jongerengroepen zijn niet toegestaan in deze woning. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

De Gelaarsde kat
"Deze geschakelde woning ligt op een domein met meerdere vakantiehuizen net buiten het Overijsselse dorp Lutten. In de omgeving zijn diverse uitstapmogelijkheden zoals een bezoek aan het attractiepark te Slagharen. Ook vindt u verschillende fietsroutes en kunt u vissen en kanoen op de Vecht. Op 8 km afstand ligt een recreatieplas waar u 's zomers kunt zwemmen. Aan de tuin van het huis ligt een grote speelweide waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ravotten! Jongerengroepen zijn niet toegestaan in deze woning. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."