vakantiewoning in Nederland

Menu
herkingen

Herkingen Vakantiewoningen

 

Herkingse Zeedijk 227
"Deze bungalow ligt op een park met verschillende faciliteiten (tegen betaling) zoals bowlingbaan, telefooncel en speelweiden. De ligging is ideaal voor waterfanaten aangezien de woning direct aan de dijk van het Grevelingenmeer ligt. Aan de haven vindt u een gezellig restaurant. LET OP: Deze woning wordt enkel verhuurt voor recreatief priv-gebruik en niet voor zakelijke doeleinden (bedrijven)."

Herkingse Zeedijk 225
"Gelegen net achter de dijk van het Grevelingenmeer, op een bungalowpark, ligt deze bungalow (65m2). Op het park vindt u tennisbanen, speelweiden, bowlingbaan en een restaurant. Op loopafstand van het strand van het Grevelingenmeer: ideaal voor wandel-, fiets- en watersportliefhebbers. LET OP: Deze woning wordt enkel verhuurt voor recreatief priv-gebruik en niet voor zakelijke doeleinden (bedrijven)."

Herkingse Zeedijk 226
"Net achter de dijk van het Grevelingenmeer gelegen, vindt u deze vakantiewoning op een park. Op dit park vindt u verschillende faciliteiten (tegen betaling) als; speeltuin, bowling en restaurant. In de directe omgeving kunt u fietsen, wandelen of heerlijk uitwaaien aan het strand van het Grevelingenmeer! LET OP: Deze woning wordt enkel verhuurt voor recreatief priv-gebruik en niet voor zakelijke doeleinden (bedrijven)."

Herkingen West-nr 14
Goed gelegen bungalow op kleinschalig park aan het Grevelingenmeer (200m). Het vakantiehuis is goed verzorgd ingericht en biedt alles wat u nodig heeft voor een uitstekende vakantie. U kunt tegen betaling gebruik maken van de faciliteiten van het aangrenzende park zoals tennisbaan, zwembad, bowlingbaan, etc.

Land in Zicht
Rustig gelegen aan de buitenrand van havendorp Herkingen en op loopafstand van het Grevelingenmeer, ligt deze gezellige vrijstaande bungalow. Zeker de moeite van het bezoeken waard zijn de steden Middelharnis en Goedereede. Het Grevelingenmeer is een paradijs voor waterliefhebbers en fietsers kunnen hun hart ophalen op de talloze fietsroutes die Goeree-Overflakkee rijk is.