vakantiewoning in Nederland

Menu
pingjum

Pingjum Vakantiewoningen

 

De Welstand 1 
"Deze authentieke Friesche Stolpboerderij is zeer rustig gelegen, is in 2001 geheel gerenoveerd en ligt op het terrein van de huiseigenaar. Het huis bestaat uit een grote gemeenschappelijke ruimte (90m2) met 8-hoekige vide (8m hoog) waar u met z'n allen aan tafel kunt. (piano, tafeltennis)Hier omheen 4 smaakvol ingerichte appartementen De bovenverdieping is ruim 120m2 met sauna, relaxruimte en speelhoek voor de kinderen. Waddenzee op 2km en het IJsselmeer op 3km."

De Welstand 2 
"Deze authentieke Friesche Stelpboerderij is zeer rustig gelegen, is in 2001 geheel gerenoveerd en ligt op het terrein van de huiseigenaar. Het huis bestaat uit een grote gemeenschappelijke ruimte (90m2) met 8-hoekige vide (8m hoog) waar u met z'n allen aan tafel kunt. (piano, tafeltennis)Hier omheen 4 smaakvol ingerichte appartementen De bovenverdieping bevat naast slaapkamers ook een een vergader-ruimte (120m2) , relaxruimte sauna , bubbelbad en hoogtezon Speelhoek voor de kinderen. Waddenzee op 2km en het IJsselmeer op 3km."

De Welstand 3 
Deze authentieke Friesche Stelpboerderij is zeer rustig gelegen, is in 2001 geheel gerenoveerd en ligt op het terrein van de huiseigenaar. Het huis bestaat uit een grote gemeenschappelijke ruimte (90m2) met 8-hoekige vide (8m hoog) waar u met z'n allen aan tafel kunt. (piano, tafeltennis)Hier omheen 4 smaakvol ingerichte appartementen De bovenverdieping bevat naast slaapkamers ook een een vergader-ruimte (120m2) , relaxruimte sauna , bubbelbad en hoogtezon Speelhoek voor de kinderen.