vakantiewoning in Nederland

Menu
blesdijke

Blesdijke Vakantiewoningen

 

De Markestee
"Deze rietgedekte boerderij uit het begin van de vorige eeuw, is gelegen tussen prachtige natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel. Geniet van de vergezichten over de weilanden en slenter door de prachtige tuin. Fiets langs de Linde, wandel in de oerbossen van de Eese en vaar door de Weerribben. Weer terug de zonsondergang bewonderen en een laatste duik in het verwarmde zwembad! De dag eindigt aan de gezellige bar en duurt tot in de kleine uurtjes. Ontdek een onverwacht mooi stukje Nederland, op een uurtje rijden van Amsterdam, Utrecht en Groningen. Extra informatie: Een geheel of gedeeltelijk verzorgd verblijf is mogelijk op aanvraag bij de huiseigenaar. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

Garoedha
Nieuwe, moderne woning met uitzicht over de weilanden. Gem. ruimte met pingpongtafel en dart. Wasmachine tegen betaling. Digitenne. Friese meren 30 km. 

Boedha
Nieuwe, moderne woning met uitzicht over de weilanden. Gem. ruimte met pingpongtafel en dart. Wasmachine tegen betaling. Digitenne. Friese meren 30 km. Kinderbed- en stoel op aanvraag.