vakantiewoning in Nederland

Menu
makkum

Makkum Vakantiewoningen

 

Beachresort Makkum
"De gezellige Schakelvilla's liggen allemaal aan open vaarwater. Ideaal om een bootje mee te nemen of te huren en het mooie IJsselmeer te verkennen! Of wilt u lekker genieten op uw terras aan het water? Het kan allemaal. Niet alle woningen zijn voorzien van een steiger. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Beachresort Makkum
"Wilt u ontwaken met een onvergetelijk uitzicht over het IJsselmeer en genieten van de zonsondergang op het mooie zandstrand? Dan kiest u voor de Zuiderzee State aan de gezelligste boulevard van Friesland. Hier viert u de leukste vakantie aan het strand! De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Beachresort Makkum
"Deze sfeervolle villa is van alle luxe voorzien. De Vissersvilla beschikt over vele verrassende details, die een vakantie in deze villa onvergetelijk maken. Bovendien liggen ze allemaal aan het water! De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Beachresort Makkum
"Deze vrijstaande villa met fraai koperen dak ligt tegen een dijk en heeft een geweldig uitzicht over het IJsselmeer! Beleef het chte vakantiegevoel en geniet van de weelde die de Dijkvilla u te bieden heeft. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Beachresort Makkum
Deze in 2009 opgeleverde villa's zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn modern en luxe ingericht. U kunt heerlijk samen koken en tafelen in de ruime keuken. Als het weer even niet mee zit, kunt u lekker genieten van uw priv sauna of u kunt een dvd kijken bij de gezellige haard. Er gezellig even tussenuit met vrienden of familie, deze Beachvilla Royaal leent zich er prima voor!

Beachresort Makkum
"Wilt u er echt even helemaal tussenuit? In deze luxe landelijke villa zal dit zeker geen probleem zijn. Slechts een paar meter lopen en u staat al op het strand! Enkele villa's hebben zelfs vrij uitzicht over het IJsselmeer! De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Beachresort Makkum
"De Beachvilla is een vrijstaande sfeervol ingerichte villa. Bijna alle Beachvilla's liggen aan het water! Ideaal om een hengeltje uit te gooien of een bootje aan te leggen. Bovendien vindt u de Beachvilla vlakbij het strand, maar ook dichtbij het aan het park grenzende mooie natuurgebied. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Beachresort Makkum
"Zeer ruime villa met alles op de begane grond! Alle Starvilla's liggen aan het water en hebben vaak een weids uitzicht over het natuurgebied of over het IJsselmeer. U vindt deze villa op de mooiste plekjes van het Villapark. Niet alle woningen zijn voorzien van een aanlegsteiger. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."