vakantiewoning in Nederland

Menu
epen

Epen Vakantiewoningen

 

't Veld 1
"Op vijftig meter van de Belgische grens gelegen, met uitzicht over het Geuldal, waar u de historische drielandenhoek kunt bewonderen vanuit uw slaapkamer. Dit authentieke vakwerkhuis is geheel gerestaureerd en voldoet aan alle hedendaagse eisen en gemakken om uw vakantie tot een succes te maken.Het huis bestaat uit twee gedeeltes: huisnummer 1 en 1a. Dit is nummer 1. Wie houdt er niet van lekker gezellig tafelen onder het genot van een Belgisch abdijbier en een ""Val-Dieu-kaasje""?. De keuken is lekker ruim zoals u kunt zien en valalle eigentijdse gemakken voorzien zoals een vaatwasser. De tuin biedt ruime speelgelegenheid voor kinderen en er is voldoende parkeergelegenheid. 't Veld is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en liefhebbers van fiets- of mountainbiketochten. Daarnaast ligt 't Veld ook centraal in de historische driehoek Aken - Luik Maastricht, die binnen een half uurtje bereikbaar zijn. Maastricht bijvoorbeeld, de metropool aan de Maas, kent behalve legio winkels en grootwarenhuizen ook talloze galerien, theaters, gezellige cafs en restaurants waar het verrukkelijk tafelen is. Word Bourgondir onder de Bourgondirs. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Schaapskooi
"Aan de rand van het dorp Epen gelegen accommodatie, op het terrein van de schaapsherder Ger Lardinois, met uitzicht over de hellingbossen en de glooiende akkers. De Schaapskooi Mergelland te Epen is een geliefd plekje, gelegen tussen Epen en Slenaken ligt de woning ""de Schaapskooi"". Hier kunt u genieten van unieke vergezichten op hellingbossen en kleurrijke glooiende akkers. De sfeervolle woning is geschikt voor groepen t/m veertien personen. De vakantiewoning ligt bij de Schaapskooi aan de rand van het bos. Hier vinden allerlei activiteiten plaats: * voorlichting over het werk van de Schaapcompagnie Mergelland en Staatsbosbeheer * natuurwandelingen en excursies in de omgeving van Eperheide * demonstratie van het scheren en hoeden van schapen * verkoop van streekproducten. Op zondag kunt u heerlijk genieten van de keuken van de Schaapskooi. Januari, februari en maart zijn de maanden van de lammertijd. Indien u in deze periode op hoeve de Schaapskooi verblijft, kunt u de geboorte van de lammetjes zelf meemaken. Dit mag u eigenlijk niet missen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

't Veld 1A
Op vijftig meter van de Belgische grens gelegen, met uitzicht over het Geuldal, waar u de historische drielandenhoek kunt bewonderen vanuit uw slaapkamer. Dit authentieke vakwerkhuis is geheel gerestaureerd en voldoet aan alle hedendaagse eisen en gemakken om uw vakantie tot een succes te maken.Het huis bestaat uit twee gedeeltes: huisnummer 1 en 1a. Dit is 1a. Er is plaats voor maximaal achttien personen in deze accommodatie. Bent u met meer personen? Ook geen probleem, dan is er de optie om het rechtergedeelte (NL-6285-04) erbij te huren. De huizen zijn overigens geheel gescheiden van elkaar en hebben een aparte tuin. Het glooiende geuldal is een ideaal wandel- en mountainbikegebied, waar het riviertje de Geul kabbelt en de heuveltoppen garant staan voor panoramische vergezichten. Op twee kilometer afstand ligt het dorpje Epen, waar van alles te doen is en te verkrijgen: heerlijke terrasjes, een supermarkt, een echte molen en kilometers aan wandel- en fietspaden. In de speelweide kunnen de kleinsten zich lekker uitleven op de schommel en het klimrek, terwijl de pubers overdekt kunnen pingpongen. Er is ook genoeg plaats om heerlijk te voetballen bij de goal.

Hoeve de Woskoul
"Deze traditionele vakwerk boerderij ligt in het mooie Zuid-Limburgse heuvelland tussen Epen en de Belgische grens. De rond een binnenplaats opgetrokken hoeve is comfortabel ingericht en heeft tevens zijn oorspronkelijke karakter behouden. Aan de achterzijde heeft de woning een prachtig uitzicht over het dal van de Geul en het heuvelland. Op deze locatie kun je volop genieten van de prachtige natuur en de rust. Er zijn diverse wandelroutes, maar ook op de fiets kun je deze mooie omgeving verkennen. Het dorp Epen ligt op loopafstand en biedt diverse voorzieningen zoals eet,- en drinkgelegenheden, een supermarkt en een bakker. De ligging vlakbij Maastricht, Belgi en Duitsland biedt volop mogelijkheden voor diverse uitstapjes. Enkele suggesties zijn: het bekende Valkenburg (12km), Aken (12km), het drielandenpunt in Vaals (11km) en de sfeervolle stad Maastricht (25km)."