vakantiewoning in Nederland

Menu
noordwijkerhout

Noordwijkerhout Vakantiewoningen

 

De Wijde Blick
"De vrijstaande bungalows (max. 4 volwassenen en 2 kinderen) zijn in 2005 volledig nieuw gebouwd. Mede dankzij de comfortabele en verzorgde inrichting hebben deze bungalows een frisse uitstraling. Alle accommodaties beschikken over een eigen tuin met terras en tuinmeubelen. Door de ligging van de bungalow en de struiken rondom heeft u voldoende privacy. Voor laptop liefhebbers hebben wij gratis WiFi op het terrein. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Solassi 233
Deze bungalow, gelegen op een park, ligt op slechts enkele kilometers van de duinen en het strand en midden tussen de bollenvelden. Het park grenst aan het Oosterduinse meer, waar gelegenheid is tot zwemmen, surfen en roeien. Op het park kunt u gebruik maken van de tennisbanen (tegen betaling)en u vindt er een winkel en twee restaurants. In de directe omgeving zijn prachtige fietsroutes, dwars door de duinen naar o.a Noordwijk. Ook kunt u een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Duinrell, de Keukenhof en de Waterleiding Duinen. Op rijafstand vindt u verder onder andere Madurodam en de steden Den Haag en Amsterdam.

Sollasi, bungalow 89
"Dit vakantiehuis is gelegen op een rustig bungalowpark, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, tussen de bollenvelden. De afstand naar zee is slechts 3km en het Oosterduinsemeer met zwem- en surfmogelijkheden ligt op 300 meter. U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen, een strandwandeling maken en genieten van zon en zee! Het gezellige centrum van Noordwijk (5km) is bereikbaar per auto en fiets en heeft een grote keus aan restaurants en terrassen."

Sollasi, bungalow 41
Dit vrijstaande vakantiehuis ligt op slechts 2 km. afstand van strand, zee en duinen! De tuin van het vakantiehuisje biedt veel privacy. Op het park kunt u gebruik maken van de receptie, tennisbaan en fietsen (beide tegen vergoeding) en het restaurant. Ook is er een groot recreatie (surf)meer en het gezellige dorpje Noordwijkerhout vindt u op 2km afstand. Indien u buiten het park vertier zoekt, kunt u naar Duinrell, de Keukenhof en de Waterleiding Duinen. Voor een bezoekje aan Amsterdam, Scheveningen, Leiden en Haarlem is de ligging van dit vakantiehuis ideaal. Kortom: alle gelegenheid voor een geslaagde vakantie!

Solassi, Bungalow 88, Shanti
"Dit vakantiehuis is gelegen op een rustig bungalowpark, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, tussen de bollenvelden. De afstand naar zee is slechts 2km en het Oosterduinsemeer met zwem- en surfmogelijkheden ligt op 300 meter. U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen, een strandwandeling maken en genieten van zon en zee! Het gezellige centrum van Noordwijk (5km) is bereikbaar per auto en fiets en heeft een grote keus aan restaurants en terrassen."