vakantiewoning in Nederland

Menu
oisterwijk

Oisterwijk Vakantiewoningen

 

De Vrije Vogel
"Dit landelijk vrijstaande vakantiehuis is mooi en rustig gelegen op het platteland tussen de sfeervolle Brabantse plaatsjes Oisterwijk en Oirschot. De vakantiewoning is ruim opgezet en heeft de beschikking over een mooi zwembad. Tevens is er een ruime paardenstalling met buitenrijbaan aanwezig indien u wilt paardrijden. De woning ligt in een prachtig mooi buitengebied met vele bossen, vennen, boerderijen en het natuurgebied de Campina. Hier zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden met aantrekkelijke routes. Oisterwijk en Oirschot zijn leuke plaatsjes met vele terrasjes, winkels, en eetgelegenheden. Het vakantiehuis is niet ver gelegen van de Efteling, Beekse Bergen, de Drunense Duinen waar u leuke uitstapjes kunt maken. Ook de grotere steden Tilburg en Eindhoven liggen in de directe nabijheid."

Huize Adelt
"In het Noord Brabantse Oisterwijk ligt deze vakantiewoning. De woning is bescheiden maar functioneel ingericht. Het is een prima uitvalsbasis om het Noord Brabantse landschap te ontdekken. De diverse fiets- en wandeltochten in de omgeving voeren je door de Oisterwijkse bossen en langs vennen. Ook het nabijgelegen natuurgebied 'Kampina' is zeker het bezoeken waard. Het centrum van Oisterwijk ligt op slechts 4,5 km afstand van het vakantiehuis. Hier vind je leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Met de kinderen ben je binnen 30 autominuten in attractiepark 'de Efteling' of in safaripark 'Beekse Bergen'. Een prima locatie dus voor een heerlijk verblijf! Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

De Gerrit Hoeve
Aan de rand van natuurgebied `Kampina`, een comfortabele hoeve (120 m2). Aan het vakantiehuis ligt een taverne en buitenterras dat door de h.e wordt geexploiteerd. Recreatieve mogelijkheden: poppentheater, midgetgolf, recreatiedomein Staalbergen (zwembad, roeiboten, waterfietsen en speeltuin) en in de direkte omgeving van attractieparken. Oisterwijk zelf heeft ook 1001 mogelijkheden en ook de Loonse en Drunense duinen zijn dichtbij!