vakantiewoning in Nederland

Menu
bunschoten

Bunschoten Vakantiewoningen

 

Bungalowpark Wijdland-Aak
Nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het natuurgebied 'De Veluwe', bungalows op een vakantiepark met 35 huizen. De bungalow, type Aak, is modern en comfortabel ingericht. Vanuit de woonk. heeft u een schitterend uitzicht over de jachthaven en het Eemmeer. 2 fietsen incl. Tuin met groot grasveld. Zeilboten en fietsen te huur bij jachthaven. Bij verhuur van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland-Aak
Op park met 35 bungalows direct aan het Eemmeer en nabij de steden Amsterdam, Urecht en Amersfoort gelegen. Op 200m van het park bevindt zich een gemeensch. speeltuin, een strandje en cafetaria. Rust en natuur kunt u vinden op De Veluwe. Bij de jachthaven kunt u boten en fietsen huren. Ook kunt u hier een leuke, ontspannende boottocht reserveren. Laat het weer het niet toe een lekkere duik te nemen in het Eemmeer, dan vindt u een overdekt zwembad op 2,5 km. Vanuit deze bungalow heeft u een mooi uitzicht op de jachthaven. De bungalow is met veel natuurtinten ingericht en voorzien van digitenne (DVB-T). Roken is toegestaan. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland Aak
Nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort , Harderwijk en het natuurgebied 'De hoge Veluwe', bungalows op een vakantiepark met 35 huizen. Een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan diverse recreatieparken en dierentuinen, waaronder het Dolfinarium. De bungalow (type Aak) is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht over de jachthaven en het Eemmeer. Op 200m van het vakantiepark bevindt zich een zandstrandje en speeltuin. De jachthaven biedt u fiets- en bootverhuur en draadloos internet tegen betaling. Ook kunt u hier een mooie rustgevende boottour reserveren. Buren o.a. NL-140, 007, 010, 011. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Wijdland- Type Aak
Nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort gelegen bungalow, direct aan het Eemmeer en nabij Bunschoten. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht op de jachthaven. De bungalow is onlangs geheel nieuw ingericht. TV met digitenne. Op 200m van het park bevindt zich een gemeensch. speeltuin en een strandje. Rust en natuur kunt u vinden op De Veluwe. Laat het weer het niet toe een lekkere duik te nemen in het Eemmeer, dan vindt u een overdekt zwembad op 2,5 km. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan. Buren: NL-144, 002, 005, 011.

Type BOTTER
Nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het natuurgebied 'De Veluwe', bungalow type Botter op een vakantiepark met 35 huizen. De bungalow ligt direct aan de dijk en vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht over het achterliggende polderlandschap. Keramische kookplaten. Zeilboten en boottocht te boeken via de jachthaven. Speeltuin bij strandje (200m). In Spakenburg vindt u nog de klederdracht en de oude botterhaven. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland - Botter
Nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het natuurgebied 'De Veluwe', bungalows op een vakantiepark met 35 huizen. De bungalow, type Botter, biedt u naast het uitzicht over de jachthaven en het Eemmeer ook een mooi uitzicht over het achtergelegen poldergebied. De inrichting is smaakvol en komfortabel. Zeilboten en fietsen te huur bij jachthaven. Internet tegen betaling bij Jachthaven. Gem. speeltuin bij strandje op 200m. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland - Aak
Direct bij de haven en met mooi uitzicht op het Eemmeer, nieuw gebouwd vakantiepark met 35 bungalows. De bungalow, type Aak, is gezellig ingericht en is voorzien van een airco en zonnenscherm. Op 200m van het park bevindt zich een zandstrandje, gemeens. speeltuin en een cafetaria. De Jachthaven biedt u fiets-en bootverhuur en draadloos internet tegen betaling. Ook kunt u hier een mooie en ontspannende boottocht boeken. Te bezoeken de steden Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. In juli en augustus zijn er Spakenburgse dagen. Box aanwezig. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.Bungalowpark Wijdland - Aak
Direct aan de haven gelegen en met mooi uitzicht over het Eemmeer, nieuw gebouwd vakantiepark met 35 bungalows. De bungalow, type Aak, is modern ingericht. Op 200m van het vakantiepark bevindt zich een zandstrandje, gemeens. speeltuin. Geniet van de rust en natuur in het park De hoge Veluwe. De Jachthaven biedt u fiets-en bootverhuur en draadloos internet tegen betaling. Ook kunt u hier een mooie en rustgevende boottour reserveren. Buurhuizen: NL-144, NL-131, NL-130. Bij het huren vd accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland-Aak
Nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het natuurgebied 'De Veluwe', bungalows op een vakantiepark met 35 huizen. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend panorama-uitzicht over het Eemmeer. Keramische kookplaten. Zeilboten en fietsen te huur bij de jachthaven. Roken toegestaan. Buurhuizen: NL-138, 005, 002 en 001. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland-Botter
Direct aan de haven gelegen en met mooi uitzicht over het Eemmeer, park met 35 bungalows. De bungalow, type Botter, is comfortabel en naar smaak van de eigenaar ingericht. Op 200m van het park bevindt zich een zandstrandje en een gemeenschappelijke speeltuin. Geniet van de rust en natuur in het park De hoge Veluwe. Bij de jachthaven kunt u een mooie en rustgevende boottour reserveren. Te bez.; Amsterdam, Utrecht en Zoo in Amersfoort (10 km). Spakenburgerdagen. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.
Bungalowpark Wijdland-Aak
Direct aan het Eemmeer en nabij de steden Amsterdam, Urecht en Amersfoort gelegen bungalow op een kleinschalig park met 35 huizen. Op 200m van het park bevindt zich een gemeensch. speeltuin, een strandje en cafetaria. Rust en natuur kunt u vinden op De Veluwe. Bij de jachthaven kunt u boten en fietsen huren. Ook kunt u hier een leuke, ontspannende (fiets)boottocht reserveren. Spakenburg staat bekend om zijn historische haven voor de bruine vloot. Laat het weer het niet toe een lekkere duik te nemen in het Eemmeer, dan vindt u een overdekt zwembad op 2,5 km. Vanaf het terras en vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht op de jachthaven. De bungalow is sfeervol en met smaak gemeubileerd en voorzien van draadloos internet. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Wijdland - Type Botter
Nabij de steden Amsterdam, Utrecht en het natuurgebied 'De Veluwe' ligt deze bungalow op een park met 35 huizen. De bungalow is voorzien van een wellness-ruimte met extra douche en infraroodsauna voor 4 personen. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat. Digitenne. Zeilboten en boottocht te boeken via Jachthaven. Speeltuin op 200m bij strandje. In het karakteristieke Spakenburg vindt u nog de klederdracht en de oude Botterhaven. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland - botter
Deze bungalow, type Botter, biedt u een mooi uitzicht over het polderlandschap en deels over het Eemmeer. Door de ligging nabij de steden Amsterdam en Utrecht is dit een ideale locatie voor cultuur-, watersport-, en natuurliefhebbers. Het park, bestaande uit 35 huizen ligt op 200m van een zandstrandje en gemeenschappelijke speeltuin. Boottour en zeilboten te reserveren bij de jachthaven. Ligging nabij het karaksteristie Spakenburg met div. terrasjes en de Botterhaven. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een max. bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland-Aak
Direct aan de haven en het Eemmeer, bungalow op een vakantiepark met 35 huizen. Vanuit de slaapkamers en de woonkamer heeft u vrij uitzicht. Ideale ligging voor excursies naar de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het natuurgebied De Veluwe. De bungalow is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Op slechts 200m is er een zandstrandje en gezamenlijke speeltuin. Zeilboten en fietsen te huur bij de Jachthaven. Internet tegen betaling bij Jachthaven. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland - Botter
In de directe omgeving van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort en het natuurgebied De Veluwegelegen bungalow op een vakantiepark met 35 huizen. De bungalow (type Botter) ligt direct bij de ingang van het park, waardoor u vanuit uw woonkamer (met een telescoop) van het uitzicht op het Eemmeer en het achterliggende natuurgebied kunt genieten. 2 boodschappenfietsen incl. Speeltuin bij strandje (200m). Openl. bad Baarn (15 automin.). Zeilboten te huur bij Jachthaven. Strijkijzer en - plank aanwezig. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

Wijdland-Type Aak
Comfortabel inger. bungalow voorzien van autom. zonneschermen en gelegen op een klein parkje met 35 huizen nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het natuurgebied de hoge Veluwe. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de jachthaven en het Eemmeer. Op ca 200m vindt u een klein zandstrandje en gem. speeltuin. In Bunschoten kunt u een bezoek brengen aan de Botterhaven en een indruk opdoen van de traditionele klederdracht. Bij verhuur aan bedrijven, max. 2 personen toegestaan.

Bungalowpark Wijdland - Aak
Direct aan de haven gelegen en met mooi uitzicht over het Eemmeer, nieuw gebouwd vakantiepark met 35 bungalows. De bungalow, type Aak, is gezellig en comfortabel met o.a. vloerverwarming, wasmachine en oven uitgerust. Op 200m van het park bevindt zich een zandstrandje, gemeens. speeltuin en cafetaria. Geniet van de rust en natuur in het park De hoge Veluwe. De Jachthaven biedt u fiets-en bootverhuur en draadloos internet tegen bet. Ook kunt u hier een mooie en rustgevende boottour reserveren. Te bezoeken de steden; Amsterdam, Utrecht en Zoo in Amersfoort (10 km). Spakenburgerdagen. Buurhuizen: NL-143, NL-142, NL-136. Alleen voor de recreatieve verhuur bestemd.