vakantiewoning in Nederland

Menu
neede

Neede Vakantiewoningen

 

Erve Koeleman
Geheel vrij en landelijk gelegen in Neede, deze gerestaureerde woonboerderij (175m2). Zowel binnen als buiten is er veel ruimte (oa een volleybalveldje) en het huis biedt een gezellig verblijf voor alle leeftijden. Kinderen zullen zich op de speelzolder, met pingpongtafel, sjoelbak en veel divers speelgoed zeker vermaken. 3 kinderstoelen en 3 kinderbedjes zijn aanwezig. In Neede kunt u kilometers wandelen en fietsen. U vindt hier de fraaiste natuurgebieden met prachtige bossen en authentieke boerderijen. Daarnaast biedt de omgeving veel recreatieve mogelijkheden; subtropisch zwembad Neede en Haaksbergen, recreatieplas Hambroek (7km en leuke musea.

Erve Bouwman
Buiten het dorp gelegen, een gedeelte van een boerderij (80 m2), buiten bedrijf, deze gezellige en comfortabel ingerichte woning is uiterst geschikt voor rustzoekenden. De omgeving biedt tevens vele recreatieve mogelijkheden.

't Achterhoes
"Deze boerderij is gelegen in de Gelderse Achterhoek en heeft een prachtig en vrij uitzicht over de weilanden. De woning is zeer comfortabel ingericht en heeft ook voor de kinderen veel te bieden zoals; een speelzolder met tafeltennis, tafelvoetbal en sjoelbak. Bij de woning is verder een volleybalveld en een jeu de boules baan. In Neede kunt u kilometers wandelen en fietsen. U vindt hier de fraaiste natuurgebieden met prachtige bossen en authentieke boerderijen. Daarnaast biedt de omgeving veel recreatieve mogelijkheden; subtropisch zwembad Neede en Haaksbergen, recreatieplas Hambroek (7km),leuke musea en pannekoek- en speelboerderij ""Erve Brooks"". In de woning zijn geen drempels, alle kamers hebben brede deuren en op de begane grond zijn er twee slaapkamers."