vakantiewoning in Nederland

Menu
mechelen

Mechelen Vakantiewoningen

 

Boekvink
"Deze vakantiewoning is gelegen in het Zuid-Limburgse dorpje Mechelen en maakt onderdeel uit van een boerenbedrijf. De voormalige oude schuur is onlangs geheel gerestaureerd waardoor er een prachtig vakwerkhoeve is ontstaan. Mechelen is een gezellig klein dorpje gelegen tussen Epen en Gulpen. In het dorpje zelf is een plaatselijk supermarktje en enkele cafeetjes en restaurantjes. De directe omgeving is een perfecte uitvalsbasis voor korte en lange wandeltochten in het Limburgse heuvellandschap. U kunt tijdens uw verblijf een bezoek brengen aan onder andere de gezellige stad Maastricht, de plaats Valkenburg, Thermae 2000 of het Drielandenpunt in Vaals. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

La Petite Beau
"Dit kleine authentieke en sfeervol ingerichte vakwerkhuisje ligt in het Zuid-Limburgse Mechelen. Door de bijzondere bouw heb je het gevoel hier helemaal alleen te zitten. Aan de voorzijde heeft het pand namelijk enkel de entree en verder geen ramen. In alle overige wanden zijn er veel raampartijen aangebracht waardoor de woning erg licht is van binnen en een prachtig uitzicht biedt op de tuin aan de achterzijde. Via de achterdeur kom je op het grote overdekte priv terras waar je heerlijk kunt zitten. Achterin de tuin stroomt het riviertje de Geul. Extra informatie: De woning is gelegen in de achtertuin van de eigenaar. Op hetzelfde terrein als waar de vakantiewoning is gelegen, ligt tevens een andere vakantiewoning."

De Dal 1
"Dit nostalgische vakantiehuisje is rustig gelegen tussen glooiende weilanden, in een prachtig bosrijk dal aan de rand van het Zuid-Limburgse Mechelen. Deze locatie is perfect voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Een wandelroute door de heuvels en weilanden met panoramische uitzichten tot over de landsgrenzen heen begint naast de deur, maar er zijn ook volop fiets- en mountainbikeroutes. Een 18-holes golfbaan is gelegen op circa 1km afstand. Het gezellige dorpscentrum van Mechelen met diverse cafe's en restaurants ligt op een afstand van ongeveer 1,5km."

Hoeve Kosberg
"In Schweiberg, een mooi gelegen gehucht even buiten Mechelen, ligt t huisje Kosberg, de helft van een boerenwoning welke op geraffineerde wijze gerenoveerd is, met aandacht voor authentieke details, zoals de Kunrader steen in de open haard en het behouden oude bakkes. Gezellig zijn ook de ruime woon-/eetkeuken en de eetkamer met schuifdeur, vanwaar een prachtig uitzicht op het Geuldal en t Bovenste Bos. De 18 holes-golfbaan van Wittem is om de hoek en de plaatsen Mechelen, Gulpen en Epen bevinden zich op loopafstand. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Goudvink
"Deze vakwerkboerderij is gelegen in het Zuid-Limburgse dorpje Mechelen en maakt onderdeel uit van een boerenbedrijf. Mechelen is een gezellig klein dorpje gelegen tussen Epen en Gulpen. In het dorpje zelf is een plaatselijk supermarktje en enkele cafeetjes en restaurantjes. De directe omgeving is een perfecte uitvalsbasis voor korte en lange wandeltochten in het Limburgse heuvellandschap. U kunt tijdens uw verblijf een bezoek brengen aan onder andere de gezellige stad Maastricht, de plaats Valkenburg, Thermae 2000 of het Drielandenpunt in Vaals. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

A gen Eik
Mechelen ligt 13 km. ten zuidoosten van Valkenburg. Op 1,5 km. van het centrum van Mechelen vindt u de vakwerkwoning A gen Eik. Deze geschakelde woning is rustig gelegen en heeft een mooi terras met tuinmeubelen, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het heuvellandschap. De woning is geheel gerestaureerd en is authentiek ingericht; zo treft u nog een oud balkenplafond in de woonkamer. Kinderbed en -stoel op aanvraag aanwezig.

Le Cadet
"Deze monumentale woning is gelegen in de dorpskern van het Zuid-Limburgse Mechelen, op steenworp afstand van restaurants, winkels en cafs. De directe omgeving is een perfecte uitvalsbasis voor korte en lange wandeltochten in het Limburgse heuvellandschap. U kunt tijdens uw verblijf een bezoek brengen aan onder andere de gezellige stad Maastricht, de plaats Valkenburg, Thermae 2000 of het Drielandenpunt in Vaals."

Schweibergerhofke 1
"Dit appartement is gelegen in het buitengebied van het Zuid-Limburgse Mechelen (het gehucht Schweiberg), in het Geuldal. Ieder appartement (twee in totaal) heeft zijn eigen zitje in de ruime tuin. Verder is er een speeltuin voor de kinderen. De directe omgeving is een perfecte uitvalsbasis voor korte en lange wandeltochten in het Limburgse heuvellandschap. U kunt tijdens uw verblijf een bezoek brengen aan onder andere de gezellige stad Maastricht, de plaats Valkenburg, Thermae 2000 of het Drielandenpunt in Vaals."

Phoenix
"In het pittoreske Zuid-Limburgse gehucht Schweiberg vindt u deze volledig gerenoveerde voormalige vakwerkschuur, welke is verbouwd tot een gezellig en comfortabel ingericht vakantiehuis. Deze locatie midden in het heuvelland en langs de Mergellandroute is een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Een wandelroute door de heuvels en weilanden met panoramische uitzichten tot over de landsgrenzen heen begint naast de deur, maar er zijn ook volop fietstochten en mountainbikeroutes vanuit Schweiberg. De steden Maastricht, Heerlen, Aken en Luik liggen op slechts een half uur rijden afstand. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

De Dal 2
"Dit geschakelde vakantiehuis is rustig gelegen tussen glooiende weilanden, in een prachtig bosrijk dal aan de rand van het Zuid-Limburgse Mechelen. Deze locatie is perfect voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Een wandelroute door de heuvels en weilanden met panoramische uitzichten tot over de landsgrenzen heen begint naast de deur, maar er zijn ook volop fiets- en mountainbikeroutes. Een 18-holes golfbaan is gelegen op circa 1km afstand. Het gezellige dorpscentrum van Mechelen met diverse cafe's en restaurants ligt op een afstand van ongeveer 1,5km."

A gen Dijck
"Aan de rand van het dorp Mechelen, in het Geuldal ligt dit fraaie vakwerkhuis. De Geul is de natuurlijke grens van de tuin, vanwaar je een schitterend uitzicht heeft op weilanden, heuvels en bossen. A gen Dijck (op de dijk) stamt uit de zeventiende eeuw (1670), maar is geheel gerestaureerd, zodat de luxe van deze tijd perfect samengaat met de authenticiteit die dit pand uitstraalt. Het karakteristieke vakwerkhuis vormt een beschermd monument, dat nostalgisch en comfortabel ingericht is voor maximaal zestien personen. Mechelen is een perfecte uitvalsbasis voor korte en lange wandeltochten in het Limburgse heuvellandschap. Maastricht is een geweldige stad voor een dagtocht. Misschien wel meer dan n! Ook Valkenburg, Thermae 2000, en de Duitse stad Aken zijn makkelijk te bereiken. En vanzelfsprekend is er ook nog Vaals, met het Drielandenpunt dat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Verder zijn in Mechelen of in de directe omgeving te vinden: zwembad, speeltuin, tennisbaan, manege, golfbaan, visvijvers, klimmuur en talloze cafs en restaurants. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Schweibergerhofke 2
"Dit appartement is gelegen in het buitengebied van het Zuid-Limburgse Mechelen (het gehucht Schweiberg), in het Geuldal. Ieder appartement (twee in totaal) heeft zijn eigen zitje in de ruime tuin. Verder is er een speeltuin voor de kinderen. De directe omgeving is een perfecte uitvalsbasis voor korte en lange wandeltochten in het Limburgse heuvellandschap. U kunt tijdens uw verblijf een bezoek brengen aan onder andere de gezellige stad Maastricht, de plaats Valkenburg, Thermae 2000 of het Drielandenpunt in Vaals."