vakantiewoning in Nederland

Menu
nes ameland

Nes Ameland Vakantiewoningen

 

Skries
Bij Nes, gelegen in een duingebied tussen dit stadje en het strand, vindt u deze fantastische vrijstaande bungalow met eigen tuin met een ruim terras. Een perfecte lokatie om eens lekker uit te waaien. Het Noordzeestrand ligt op ongeveer 1 kilometer afstand en in de omgeving zijn tal van mogelijkheden zoals: wandelen in de duinen of bos, paardrijden, een rondvlucht maken boven Ameland, bezoek aan een natuurmuseum, speeltuin etc. Ook voor kinderen is deze natuurrijke omgeving bij uitstek geschikt.

Commandeurshuis
"Dit authentieke vakantiehuis, anno 1684, op Ameland is werkelijk prachtig gelegen. Het is volledig gerenoveerd maar heeft wel zijn eigen karakter behouden. De woning heeft een mooie tuin, gelegen op het zuiden. Het strand is gelegen op minder dan 1,5 km afstand van de woning."

Wieke
Rietgedekt, sfeervol familiehuis met veel privacy op circa 3000m2 terrein. Prachtig gelegen in het rustieke duingebied tussen Nes en Buren. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 350 meter. De woning heeft een grote tuin met veel privacy, 2 terrassen waarvan 1 met jacuzzi en buitendouche.

De Farm
"Vakantiehuis De Farm (70m2) ligt op het mooie Waddeneiland Ameland. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je hier wat boerderijactiviteiten, zoals de paardjes van de huiseigenaar. Het eenvoudige vakantiehuis ligt in de dorpskern van het gezellige plaatsje Nes, maar is via een lange oprit enigszins afgeschermd van de weg. In een privweiland kunnen paarden gestald worden. Op 1500m vind je het strand. Vanuit Nes kun je bijvoorbeeld een boottocht maken naar De Robbenbank, Terschelling en Schiermonnikoog. In Ballum (5 km) vind je een paracentrum en rondvluchten. Naast De Farm ligt NL-9163-02."

Goudhaantje
Gelegen op het mooie waddeneiland Ameland, in de dorpskern en op 1500 m van het strand, dit gedeelte van en woning (44m2), in prive weiland kunnen paarden gestald worden. Vanuit Nes worden boottochten naar De Robbenbank, Terschelling en Schiermonnikoog georganiseerd. In Ballum (5 km) paracentrum en rondvluchten. Op zelfde terrein liggen ook de huisjes NL-9163-01 en 13.

Weidezicht
Gelegen op het mooie waddeneiland Ameland, in de dorpskern en op 1500 m van het strand, dit ruime vakantiehuis (117 m2), knus vakantiehuis, zeer geschikt voor mensen die van ruimte houden. Ook samen te reserveren met naastgelegen NL-9163-01 (4 pers).

Zomerkoninkje
"Leuk en ruim appartement op het terrein van de vriendelijke huiseigenaresse. Perfect gelegen op nog geen kilometer van het centrum van Nes. Echt een aanrader met 2 fietsen gratis beschikbaar! Bij reservering direct overtocht boeken bij Rederij Wagenborg, tel. 0519-546111"