vakantiewoning in Nederland

Menu
den oever

Den Oever Vakantiewoningen

 

Chaletpark de Wierde
"U heeft de keuze uit twee verschillende type vrijstaande accommodaties; een 4-pers. chalet (NL-1779-02) of een 6-pers. bungalow. (NL-1779-03). De chalets zijn onlangs geplaats en modern en comfortabel ingericht. Enkele chalets zijn voorzien van een vaatwasser. Op het terras vindt u er een gezellige picknicktafel. De bungalows zijn eenvoudig, maar verzorgd ingericht. Ze beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. U beschikt over een tuin met terras en tuinmeubilair. De type-woningen zijn onderverdeeld in categorien. Doordat deze van priv-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld."

Bungalow 202
Praktisch ingericht vakantiehuis gelegen aan de rand van een vakantiepark nabij het Ijsselmeer (3 km) en de Waddenzee (1 km). De ligging van de bungalows is door de korte afstand naar de diverse wateren ideaal voor de watersportliefhebber. Deze kan hier zeilen, zwemmen, surfen, vissen, etc. De Noordzee kust ligt op 25 km. Overdekt zwembad 5 km. Nabij Afsluitdijk en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling of een robbentocht. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. Huisdieren toegestaan tegen betaling. Spelletjes en kinderboeken aanwezig in het vakantiehuis.

Den Oever
Geniet van een eigen sauna (2 pers.) in dit onlangs gebouwde vakantiehuis aan de rand van een vakantiepark op het voormalige eiland Wieringen. Het vakantiehuis ligt nabij het Ijsselmeer (3 km) en de Waddenzee (1 km) en is voor minder validen ingericht. Door de korte afstand naar de diverse wateren is het de ideale locatie voor de watersportliefhebber. Deze kan hier zeilen, zwemmen, surfen, vissen, etc. De Noordzeekust ligt op 25 km. Overdekt zwembad. Nabij Afsluitdijk en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling of een robbentocht. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. max. 2 huisdieren tegen betaling toegestaan.

Bungalow 192
Gel. op een vakantiepark, modern en smaakvol ingericht vakantiehuis. Achter het huis bevindt zich een gez. speeltuin. De regio biedt veel watersportmogelijkheden; surfen op het Amstelmeer, zeilen op het Ijsselmeer (3 km) en vissen op de Waddenzee (1 km). De Noordzee kust ligt op 25 km. Nabij Afsluitdijk en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). Te bez. Marinestad Den Helder, Fort Kijkduin, het dierenpark in Anna Paulowna, Texel. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling of een robbentocht. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. Kinderbed-en stoel te huur. Roken toegestaan. 2 parkeerplaatsen.

Bungalow 195
Gezellig ingericht vakantiehuis gelegen aan de rand van een vakantiepark op het voormalige eiland Wieringen en nabij het Ijsselmeer (3 km) en de Waddenzee (1 km). Het vakantiehuis heeft een extra gasten-WC op de begane grond. MP3-speler aanwezig. Het huis heeft aan de voorzijde een terras dat gedeeltelijk overdekt is. Aan de achterzijde bevinden zich 2 terrassen. De ligging van de bungalow is door de korte afstand naar de diverse wateren ideaal voor de watersportliefhebber. Deze kan hier zeilen, zwemmen, surfen, (sport)vissen, etc. De Noordzee kust ligt op 25 km. Overdekt zwembad 5 km. Nabij monument Afsluitdijk, de museumboerderij Wieringen en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling of een robbentocht. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. Aankomst en vertrek op zon- en feestdagen niet mogelijk.

Den Oever
Bungalow gel. aan de rand van een kleinschalig park bij Den Oever. Het huis is nieuw gemeubileerd en biedt alle comfort. Grote speelweide met gem. speeltuin. De locatie biedt u een veelvoud aan uitstapsmogelijkheden, waaronder een dagje Amsterdam, bezoek aan de bollenvelden, de Afsluitdijk, de karakteristieke plaatsjes rondom het Ijsselmeer, en de steden Den Helder en Alkmaar. Door de gunstige ligging ten opzichte van het Ijsselmeer, Amstelmeer en de Noordzeekust (ca 25km) komt ook de watersportliefhebbers aan zijn trekken. Huisdieren tegen betaling Euro 15,00 per week/verblijf. Digitenne. Buurhuizen NL-181, 010, 011.

Bungalow 189
Nieuw ingericht vakantiehuis gelegen aan de rand van een vakantiepark nabij het Ijsselmeer (3 km) en de Waddenzee (1 km). De woning is gelegen aan de rand van het park, waardoor u vanuit de woonkamer uitzicht heeft op de dijk en de landerijen. Balkon voor- en achter. De tuin is voorzien van een tuinhuisje en 2 terrassen. De ligging van de bungalow is door de korte afstand naar de diverse wateren ideaal voor de watersportliefhebber. Deze kan hier zeilen, zwemmen, surfen, vissen, etc. De Noordzee kust ligt op 25 km. Overdekt zwembad 5 km. Nabij Afsluitdijk en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). Verder biedt de regio uitstapjes naar o.a. de Waddeneilanden, kaasmarkt in Alkmaar, etc. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling of een robbentocht. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. Kinderbed-en stoel tegen betaling te huur.

Bungalow 175
Praktisch ingericht vakantiehuis gelegen aan de rand van een vakantiepark nabij het Ijsselmeer (3 km) en de Waddenzee (1 km). De ligging van de bungalows is door de korte afstand naar de diverse wateren ideaal voor de watersportliefhebber. Deze kan hier zeilen, zwemmen, surfen, vissen, etc. De Noordzee kust ligt op 25 km. Nabij Afsluitdijk en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling of een robbentocht. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. Kinderbed-en stoel tegen betaling te huur. Max. 2 honden tegen betaling toegestaan. Buren: NL-181, NL-176, NL-177. Aankomst op zon- en feestdagen niet mogelijk.

De Wierdijk
Geniet van een eigen sauna (2 pers.) in dit onlangs gebouwde vakantiehuis aan de rand van een vakantiepark op het voormalige eiland Wieringen. Het vakantiehuis ligt nabij het Ijsselmeer (3 km) en de Waddenzee (1 km) en is voor minder validen ingericht. Door de korte afstand naar de diverse wateren is het de ideale locatie voor de watersportliefhebber. Deze kan hier zeilen, zwemmen, surfen, vissen, etc. De Noordzeekust ligt op 25 km. Overdekt zwembad. Nabij Afsluitdijk en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling of een robbentocht. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. 2 huisdieren tegen betaling toegestaan. Buren NL-1615 + NL-1717.

Bungalow 191
Gezellig ingericht vakantiehuis gelegen aan de rand van een vakantiepark met mooi uitzicht over het achterliggende landschap. De regio biedt veel watersportmogelijkheden; surfen op het Amstelmeer, zeilen of kitesurfen op het Ijsselmeer (3 km) of vissen op de Waddenzee (1 km). De Noordzeekust is op slechts 25 km afstand gel. Nabij Afsluitdijk en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling, een robbentocht of een bezoek aan een van de natuurgebieden met talrijke vogelsoorten. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. Naast dit alles behoort een bezoek aan het zeehondencentrum Ecomare op Texel, Fort Kijkduijn in Den Helder en Harlingen zeker tot de mogelijkheden. Kinderbed-en stoel te huur. 2 Parkeerplaatsen. Alleen voor recreatieve verhuur bestemd.

De Koogdijk
Geniet van een eigen sauna (2 pers.) in dit onlangs gebouwde vakantiehuis aan de rand van een vakantiepark op het voormalige eiland Wieringen. Het vakantiehuis ligt nabij het Ijsselmeer (3 km) en de Waddenzee (1 km) en is voor minder validen ingericht. Klein speelhuisje, spelletjes en boeken aanwezig. Door de korte afstand naar de diverse wateren is het de ideale locatie voor de watersportliefhebber. Deze kan hier zeilen, zwemmen, surfen, vissen, etc. De Noordzeekust ligt op 25 km. Overdekt zwembad. Nabij Afsluitdijk en slechts 45 min. van Amsterdam (50 km). De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens een wadwandeling of een robbentocht. Of geniet van de vele kleurschakeringen bij de bloembollenvelden in het voorjaar. 2 huisdieren tegen betaling toegestaan. Buren NL-1615 + NL-1716.