vakantiewoning in Nederland

Menu
dieverbrug

Dieverbrug Vakantiewoningen

 

Koster
"Aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold ligt een mooi vakantie-landgoed, waar je deze vakantiewoning kunt vinden. De woning is comfortabel en gezellig ingericht. Alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf zijn aanwezig. Ga heerlijk zwemmen in het gemeenschappelijke zwembad op het park, of sla een balletje op de tennisbaan. Het park ligt heerlijk verscholen in de Drentse natuur, tussen de nationale parken 'Drents-Friese Wold' en het 'Dwingelder Veld'. Hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen; genieten van de bossen, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Natuurlijk mag een bezoek aan de gezellige authentieke brinkdorpen Diever en Dwingeloo niet ontbreken. Leuke uitstapjes met kinderen zijn het Noorderdierenpark in Emmen en Speelstad Oranje in Beilen. Een leuke bestemming met voor elk wat wils!"

Landgoed 't Wildryck
De vrijstaande 6-pers. landhuizen(NL-7981-07 en NL-7981-08), zijn in 1999 afgebouwd en liggen op ruime kavels verspreid over het beboste terrein. Ze bieden u de sfeer van toen en het comfort van nu. Vele huizen zijn voorzien van een rieten dak. De inrichting is sfeervol en compleet, deels met gezellige houtkachel of potkachel. Sommige huizen hebben een bedstee (met name geschikt voor kinderen). De huizen zijn in particulier bezit, dus de inrichting kan variren. U heeft de keuze uit 2 verschillende types. Op aanvraag zijn huisdiervrije landhuizen beschikbaar. Tevens beschikt het park over huizen geschikt voor CARA patinten en er is een huis dat geschikt is voor rolstoelgebruikers. Alle huizen beschikken over een terras met tuinmeubelen.

Landgoed 't Wildryck
"De vrijstaande 6-pers. landhuizen(NL-7981-07 en NL-7981-08), zijn in 1999 afgebouwd en liggen op ruime kavels verspreid over het beboste terrein. Ze bieden u de sfeer van toen en het comfort van nu. Vele huizen zijn voorzien van een rieten dak. De inrichting is sfeervol en compleet, deels met gezellige houtkachel of potkachel. Sommige huizen hebben een bedstee (met name geschikt voor kinderen). De huizen zijn in particulier bezit, dus de inrichting kan variren. U heeft de keuze uit 2 verschillende types. Op aanvraag zijn huisdiervrije landhuizen beschikbaar. Tevens beschikt het park over huizen geschikt voor CARA patinten en er is een huis dat geschikt is voor rolstoelgebruikers. Alle huizen beschikken over een terras met tuinmeubelen. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."