vakantiewoning in Nederland

Menu
harderwijk

Harderwijk Vakantiewoningen

 

Bungalowpark het Verscholen Dorp
Deze gezellige bungalows met openhaard zijn alle vrijstaand en gelegen aan het bos of dichtbij het zwembad. Bij de bungalow heeft u de beschikking over n parkeerplek en een overdekt terras met tuinmeubelen op het zuiden gelegen. Tevens heeft u veel rust en privacy. U heeft de keuze uit een type standaard (NL-3847-02) en een type comfort (NL-3847-08).

Bungalowpark het Verscholen Dorp
De sfeervolle, houten chalets, liggen op ruime kavels en staan als het ware verscholen tussen al het groen. Hierdoor heeft u ook veel privacy en rust. Sommige chalets beschikken over een tuinhuisje, maar u heeft in ieder geval een terras met tuinmeubelen. Uw auto kunt u naast het chalet parkeren.

Vakantiepark Dennenhoek
De geschakelde, stenen 6-pers. bungalows (NL-3849-01), vrijstaande 4-pers. stenen bungalows (NL-3849-08) en 5-pers. chalets (NL-3849-02) liggen her en der verspreid in het bos. De chalets en 4-pers. bungalows zijn gelijkvloers en modern, verzorgd en compleet ingericht. De 6-pers. bungalow is wat gedateerder en netjes en verzorgd ingericht. Deze beslaat de begane grond en 1ste etage. U heeft bij alle accommodaties de beschikking over een open tuin met terras en tuinmeubelen.