vakantiewoning in Nederland

Menu
schoorl

Schoorl Vakantiewoningen

 

De Slaper
"De Slaper is een mooie groepswoning met een unieke ligging vlakbij zee en middenin het duinengebied. Hier kun je heerlijk uitwaaien langs het strand, de zee proeven om vervolgens lekker samen te genieten in het vakantiehuis. Je beschikt hier over een terras met prachtig uitzicht over het duinengebied dat bekend staat als n van de mooiste van Nederland. Groepswoning De Slaper is een ideale uitvalsbasis voor afwisselende fietstochten, lange(strand)wandelingen of zelfs spectaculair Noordzee-raften! De stadjes Schagen, Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Den Helder zijn zeker een bezoek waard. Ook een dagje Amsterdam of Texel is aan te bevelen!"

De Waker
Luxe appartement direct aan de zee gelegen. Het mooie appartement heeft een unieke ligging aan zee alsmede midden in het duinengebied. Een unieke plek! Heerlijk uitwaaien langs het strand, de zee proeven om vervolgens te genieten van de warmte en ambiance van dit sfeervolle en luxe appartement. Het appartement heeft 2 terrassen met een prachtig uitzicht over de zee en het duinengebied. Het duinengebied staat bekend als n van de mooiste van Nederland. Kortom een ideale uitvalsbasis voor afwisselende fietstochten, lange(strand)wandelingen of zelfs spectaculair Noordzee-raften!. Bij minder mooi weer zijn de stadjes Schagen, Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Den Helder zeker een bezoek waard. Ook een dagje Amsterdam of Texel is aan te bevelen!

Rsidence Koningshof
De mooie vrijstaande vakantiehuizen zijn alle modern ingericht en voorzien van alle hedendaagse gemakken. U beschikt dan ook over een complete keuken, drie slaapkamers en een mooie badkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek. Via de grote openslaande deuren komt u uit in de tuin met terras en tuinmeubilair. Een prima uitgangspunt om de mooie Schoorlse Duinen te verkennen, of lekker van de Noordzeekust te genieten.