vakantiewoning in Nederland

Menu
lemele

Lemele Vakantiewoningen

 

Buitenplaats Berg en Bos
"Deze vrijstaande vakantiehuizen zijn omringd door bossen en bomen. U heeft hier dan ook optimale privacy. Deze huizen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld twee gezinnen. De comfortabele woonkamer zorgt voor voldoende leefruimte en in de riante tuin met terras en tuinmeubilair, kunnen de kinderen ongestoord spelen. U heeft de keuze uit twee varianten (NL-8148-04 en NL-8148-05) waarbij het wooncomfort hetzelfde is, maar de woning net iets anders is ingedeeld. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Buitenplaats Berg en Bos
De mooie, vrijstaande vakantiehuizen zijn zeer geschikt voor grotere groepen. De huizen zijn gesitueerd aan de rand van het park waardoor u direct uitzicht heeft over de glooiende heidevelden van het natuurgebied De Lemelerberg. De mooie grote raampartij in de comfortabel ingerichte woonkamer zorgt voor veel lichtinval. U heeft tevens de beschikking over een riante tuin, met terras en tuinmeubilair. U kunt kiezen voor de NL-8148-02, welke is voorzien van een aangepast toilet en douche, of voor de NL-8148-03.

Buitenplaats Berg en Bos
Deze vrijstaande vakantiehuizen zijn omringd door bossen en bomen. U heeft hier dan ook optimale privacy. Deze huizen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld twee gezinnen. De comfortabele woonkamer zorgt voor voldoende leefruimte en in de riante tuin met terras en tuinmeubilair, kunnen de kinderen ongestoord spelen. U heeft de keuze uit twee varianten (NL-8148-04 en NL-8148-05) waarbij het wooncomfort hetzelfde is, maar de woning net iets anders is ingedeeld.

Boez
"Dit vakantiehuis ligt in het buurtschap Archem, zo'n 2 km van Lemele. Het huis heeft een heerlijk vrij uitzicht en er hoort veel grond bij. Naast een terras met tuinmeubelen heeft u de beschikking over een tuin, een beachvolleybalterrein en een stukje bos. Achter het huis ligt een leuke wandelroute. Ook de Archemerberg en de Lemelerberg liggen op loopafstand. Het huis is een prima onderkomen voor een leuke familievakantie. Het gezellige stadje Ommen ligt op slechts 6km, Hellendoorn ligt op 8 km. Bij een verblijf in deze woning in de periode van 15 april t/m 15 september, kunt u gratis gebruik maken van de voorzieningen (winkel, snackbar, eetcaf en verwarmd openluchtzwembad) op park de Lemeler Esch (0,5km). Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Buitenplaats Berg en Bos
De bosrijk gelegen, vrijstaande vakantiehuizen zijn zeer comfortabel ingericht. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval waardoor er een aangename leefruimte ontstaat. Bovendien is het huis van vele gemakken voorzien. Uw riante tuin, met terras en tuinmeubilair, biedt u de mogelijkheid om in alle rust te ontspannen. U heeft de keuze uit vier verschillende types (NL-8148-06, NL-8148-08, NL-8148-09 en NL-8148-10) welke alle voor 6 pers. geschikt zijn, maar waarbij de indeling wellicht iets verschilt.

Buitenplaats Berg en Bos
"De mooie, vrijstaande vakantiehuizen zijn zeer geschikt voor grotere groepen. De huizen zijn gesitueerd aan de rand van het park waardoor u direct uitzicht heeft over de glooiende heidevelden van het natuurgebied De Lemelerberg. De mooie grote raampartij in de comfortabel ingerichte woonkamer zorgt voor veel lichtinval. U heeft tevens de beschikking over een riante tuin, met terras en tuinmeubilair. U kunt kiezen voor de NL-8148-02, welke is voorzien van een aangepast toilet en douche, of voor de NL-8148-03. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."