vakantiewoning in Nederland

Menu
emst

Emst Vakantiewoningen

 

Tropenhuis
Heerlijk rustig gelegen vrijstaande bungalow (100m2) midden in de bossen op een landgoed van 5 hectare met 3 andere huizen in het Gelderse plaatsje Emst. In de directe omgeving kunt u paardrijden, fietsen, wandelen en genieten van de natuur.

De Gelderhoeve
"Deze authentieke Veluwse boerderij met rieten dak uit 1911, ligt aan de rand van de Veluwse kroondomeinen met zijn eeuwenoude bossen en heidevelden en uitzicht over weilanden. De woning is sfeervol en huislijk ingericht en van alle gemakken voorzien. De ruime keuken is een prima thuisbasis voor culinaire weekenden en verwennerijen. De indeling van de boerderij leent zich voor zowel gemeenschappelijk- als individueel genieten. Rond de boerderij ligt een ruim terras met grote tuin geschikt voor diverse balspelen. Dit vakantiehuis leent zich uitstekend voor een gezellig verblijf met familie of vrienden. Fietsen en wandelen behoren tot de favoriete bezigheden van de gasten. Daartoe zijn er in de directe omgeving verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet, waar herten en wilde zwijnen nog je pad kunnen kruisen. Verschillende culturele mogelijkheden in de omgeving zijn Paleis het Loo, Kasteel de Cannenburgh, en het Krller Mller Museum (Nationaal Park de Hoge Veluwe). Voor de kinderen zijn er legio ontspanningsmogelijkheden, zoals een kaarsenmakerij, diverse tropische zwembaden in Emst (Wildhoeve), Nunspeet en Vaassen en attracties als Apenheul en Julianapark. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Ruim zicht
"Vakantiehuisje gelegen in het Gelderse Emst, nabij het Veluwse Kroondomein, met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. Vanuit de woning heeft u een mooi en weids uitzicht over de weilanden. De woning is gelegen naast de boerderij van de eigenaar. Op de boerderij worden koeien en jongvee gehouden. Doordat het erf van de eigenaar is gelegen aan de achterkant van de woning biedt dit voldoende privacy. Deze natuurrijke omgeving biedt vele mogelijkheden voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten. Mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving zijn onder andere; Paleis Het Loo in Apeldoorn, het Anton Pieckmuseum in Hattem, Burgers Zoo en het Dolfinarium."

't Pollenseveld
Prachtig gelegen dichtbij de Veluwse bossen (Het Kroondomein) en heide ligt dit geheel vernieuwde bakhuis met eigen oprit (+/- 80m2), op het terrein van de vriendelijke huiseigenaren. Sfeervol ingericht met een tuin op het zuiden. De moeite waard is een bezoek aan Burgers Bush, Apenheul, Nationaal Park de hoge Veluwe, Paleis Het Loo en Dierenpark Wissel, Dolfinarium.

Boshuisje
"Deze sfeervolle rietgedekte boerderij is gelegen op een open plek in de uitgestrekte bossen rondom Epe, op de Veluwe. De grote tuin(350m2) rondom de woning en de rustige ligging in een natuurrijke omgeving, maken deze woning tot een ideale plek om even tot rust te komen. In de directe omgeving kunt u vele mooie wandel- en fietstochten maken. Dichtsbijzijnde grotere plaatsen zijn Epe(8km), Apeldoorn(11km) en Nunspeet(12km)."