vakantiewoning in Nederland

Menu
callantsoog

Callantsoog Vakantiewoningen

 

de Wolken - Zomerhuis
"Dit zomerhuis is gelegen in Callantsoog, Noord Holland. De woning is eenvoudig, maar gezellig ingericht. De woning beschikt over een riante (gezamelijke) tuin met boomgaard van 3500 m2. Het zomerhuis maakt samen met de boerderij (NL-1759-04) deel uit van 'de Wolken', een gebied van ca. 2,5 hectare grond. De omgeving leent zich voor tal van activiteiten; zonnen op het strand, wandelen in de duinen (op ca.900m afstand), of een bezoek aan de kaasmarkt in Alkmaar, er is voor elk wat wils! Het hele jaar, alle seizoenen een ideale uitvalsbasis voor al uw wandelingen, fietstochten en dagtripjes, of om gewoon lekker 'in de wolken' te blijven. Let op! De tv kan enkel gebruikt worden om dvd's op te kijken."

de Wolken - Boerderij
"Deze authentieke Westfriese stolpboerderij is gelegen in Callantsoog, Noord Holland. De woning is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over een riante (gezamelijke) tuin met boomgaard van 3500 m2. De boerderij maakt samen met het zomerhuis (NL-1759-05) deel uit van 'de Wolken', een gebied van ca. 2,5 hectare grond. De omgeving leent zich voor tal van activiteiten; zonnen op het strand, wandelen in de duinen (op ca.900m afstand), of een bezoek aan de kaasmarkt in Alkmaar, er is voor elk wat wils! Het hele jaar, alle seizoenen een ideale uitvalsbasis voor al uw wandelingen, fietstochten en dagtripjes, of om gewoon lekker 'in de wolken' te blijven. Let op! De tv op de 1e etage kan enkel gebruikt worden om dvd's op te kijken."

Zeerust
Leuke en moderne vrijstaande vakantiewoning gelegen in Groote Keeten bij Callantsoog. De woning is gunstig gelegen op 500 meter van het strand, dicht bij bossen en natuurgebieden. De woning is gezellig ingericht en van diverse gemakken voorzien. In de nabije omgeving zijn diverse watersportmogelijkheden en in het voorjaar kunt u genieten van de prachtige bollenvelden rondom het park. U kunt in de directe omgeving heerlijke fietstochten maken of lange strandwandelingen. De Kop van Noord-Holland is n van de schoonste en mooiste gebieden van Nederland met haar stranden, zee, duinen en bollenvelden. Hiernaast kent de Noord-Hollandse kust de meeste zonuren per jaar in Nederland. Een bezoek aan de kaasstad Alkmaar is aan te raden en wat verder weg op 50 km afstand bent u al in Amsterdam.

Maria's Hoeve
Callantsoog ligt op 15 km. ten zuiden van Den Helder aan de Noordzeekust. De 'Maria's Hoeve' ligt op het platteland bij Zijpe, op ca. 4 km. van het centrum van Callantsoog en het Noordzeestrand en op ca. 2 km van het centrum van 't Zand. De hoeve is een oude boerderij waar nu in het woongedeelte een verzorgd ingericht vakantiehuis is ingericht. De inrichting is rustiek. Oude details, zoals een granieten aanrecht in de keuken en granieten vloer in de hal en de eenvoudige badkamer zijn nog steeds behouden gebleven. Rondom de hoeve heeft u de beschikking over veel ruimte, waar uw kinderen zich natuurlijk heerlijk kunnen uitleven. Een terras met tuinmeubelen ligt voor de deur.