vakantiewoning in Nederland

Menu
achlum

Achlum Vakantiewoningen

 

't Nije Buthus
"Landelijk gelegen, dit gedeelte van een verbouwde boerderij, gezellig ingericht, in leuke omgeving: Makkum, Harlingen, Franeker, Workum (Jopie Huisman museum), touren langs oude havenstadjes, de museumroute Aldfaers Erfroute, of dagtochten naar Terschelling/Vlieland . Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Itie's Triangel
"Gelegen tussen de historische stadjes Harlingen, Franeker en Bolsward in het centrum van het karakteristieke dorp Achlum. In de directe omgeving mogelijkheid tot het huren van boten met buitenboordmotor en het huren van kano's voor tochtjes over de vaarten naar Harlingen, Franeker en Bolsward. Op minder dan 15km afstand ligt het strand van Makkum aan het IJsselmeer.In Harlingen kunnen fietsen gehuurd worden. Ruitersport, Golf en Nordic-Walking zijn op beperkte afstand van Achlum te beoefenen. Vanuit Harlingen is het mogelijk de eilanden Terschelling en Vlieland te bezoeken. Al met al zult u zich in deze historische woning niet vervelen...! Bij een verblijf van meerdere weken dient u per week het linnenpakket af te rekenen."

De Cichoreiplle
"Het appartement is gelegen in een gemoderniseerd pand uit 1870, waarin tevens de eigenaars wonen. Uitzicht op een weidje gelegen aan de Achlumer vaart. Gelegen tussen de historische stadjes Harlingen, Franeker en Bolsward aan de rand van het karakteristieke dorp Achlum. In de directe omgeving mogelijkheid tot het huren van boten met buitenboordmotor en het huren van kano's voor tochtjes over de vaarten naar Harlingen, Franeker en Bolsward. Achlum heeft geen supermark meer, de dichtst bijzijnde treft u in Arum op ongeveer 2,5 km. van het appartement. In Harlingen kunnen fietsen gehuurd worden. Ruitersport, Golf en Nordic-Walking zijn op beperkte afstand van Achlum te beoefenen. Vanuit Harlingen is het mogelijk de eilanden Terschelling en Vlieland te bezoeken."

De Oosterhof
"Deze oude schoolmeesterswoning, anno 1873, ligt in het karakteristieke Friese plaatsje Achlum. De woning heeft nog vele authentieke details. De sfeervolle, landelijke inrichting geeft deze vakantiewoning een romantische uitstraling. In de directe omgeving vind je de historische stadjes Harlingen, Franeker en Bolsward en heb je vele mogelijkheden tot het huren van boten met buitenboordmotor en het huren van kano's voor tochtjes over de vaarten. Op minder dan 15km afstand ligt het strand van Makkum aan het IJsselmeer en vanuit Harlingen is het mogelijk de eilanden Terschelling en Vlieland te bezoeken. Een mooie locatie om te genieten van de rust en ruimte van het Friese platteland."

Achlum
Hoekhuis gelegen in het dorpje Achlum op slechts 7 km van de zeehaven Harlingen. Tuin grenst aan het water, maar is voorzien van een hekwerk. In het voorjaar kunt u van de bollenvelden genieten.