vakantiewoning in Nederland

Menu
heeten

Heeten Vakantiewoningen

 

Semper Avarus Eget
Op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) in het Overijsselse Heeten, vlakbij natuurgebied Holterberg, ligt deze bosvilla met ruime tuin en sauna met afgeschermde buitendouche. De omgeving biedt u een oase van rust, ruimte en natuur. Geniet van de prachtige wandel-en fietstochten die u door deze landelijke omgeving kunt maken of probeer een visje te vangen in de vele viswateren. Breng een bezoek aan Deventer, gelegen aan rivier de IJssel en n van de oudste Nederlandse steden, of Raalte. Een gastvrij en gezellig dorp met leuke winkels en terrasjes. U zult zich hier beslist vermaken! Kortom, een plek om het nog rustige deel van Nederland te leren kennen.

Hoeve 21
"Deze vrijstaande, rietgedekte vakantiewoning is gelegen op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) in het Overijsselse Heeten. Het park is gelegen temidden van bossen, weilanden en ander natuurschoon op de Sallandse heuvelrug. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fiets- en of wandeltochten. De prachtige en gezellige Hanzesteden Deventer en Zutphen met hun eeuwenoude stadscentra liggen in de nabije omgeving. Vanaf eind april heeft de woning een gaskachel en een afwasmachine."

Bosvilla 28
"Heeten ligt in het hart van de Sallandse Heuvelrug, 13 km ten noordoosten van Deventer en 45 km ten westen van Almelo. In Salland zijn op verschillende plaatsen overblijfselen gevonden uit de Romeinse tijd een ook in Heeten was dat het geval in 1994. Er zijn bijvoorbeeld sporen van boerderijen maar ook van ijzerovens gevonden. Het huis ligt op een klein, pittoresk park(85 woningen), net buiten Heeten en vlakbij de bossen en een manege. Vanuit het park kunt u dus heerlijk wandelen en fietsen door de bossen en langs de weilanden. Ook is het mogelijk om in de omgeving te vissen. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Bosvilla Camine
"Op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) in het Overijsselse Heeten, vlakbij natuurgebied Holterberg, ligt deze bosvilla met ruime tuin en terras en uitzicht over de weilanden. De omgeving biedt u een oase van rust, ruimte en natuur. Geniet van de prachtige wandel- en fietstochten die u door deze landelijke omgeving kunt maken of probeer een visje te vangen in de vele viswateren. Breng een bezoek aan Deventer, gelegen aan rivier de IJssel en n van de oudste Nederlandse steden, of Raalte. Een gastvrij en gezellig dorp met leuke winkels en terrasjes. U zult zich hier beslist vermaken! Kortom, een plek om het nog rustige deel van Nederland te leren kennen."

Paco's Cabaa
"De sfeer van toen en het comfort van nu. Sfeervolle, nostalgische, rietgedekte vakantiewoning in boerderijstijl gelegen in het prachtige Overijssel. Vrijstaand, op een klein park waar het in ieder jaargetijde prima vertoeven is. Het huis is gelegen in een omgeving van wandelroutes, bos, weiland en (vis)water. Op fietsafstand ligt het authentieke dorpje Heeten. Ook de middeleeuwse stad Deventer met zijn fascinerende, oude gebouwen is zeker het bezoeken waard. Een vakantiewoning om optimaal tot rust te komen en te genieten van een uitzonderlijke natuur. Het huis is karakteristiek ingericht en roken binnenshuis is niet toegestaan."

Zonnedauw
Dit gezellig ingerichte vakantiehuis is gelegen op een kleinschalig park in aanbouw. Het vakantiehuis is mooi en rustig gelegen in een bosrijke omgeving welke zich uitstekend leent voor het maken van wandel- en fietsroutes. Ook een uitstapje naar de stad Deventer is de moeite waard. Kortom een mooi plekje om heerlijk tot rust te komen.

Klein Salland
Op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) in het Overijsselse Heeten, vlakbij natuurgebied Holterberg, ligt deze bosvilla met ruime tuin en terras. De omgeving biedt u een oase van rust, ruimte en natuur. Geniet van de prachtige wandel- en fietstochten die u door deze landelijke omgeving kunt maken of probeer een visje te vangen in de vele viswateren. Breng een bezoek aan Deventer, gelegen aan rivier de IJssel en n van de oudste Nederlandse steden, of Raalte. Een gastvrij en gezellig dorp met leuke winkels en terrasjes. U zult zich hier beslist vermaken! Kortom, een plek om het nog rustige deel van Nederland te leren kennen.

Aan de Hooge Wegen
"In een oude keuterboerderij in Heeten, bevindt zich dit knusse gastenverblijf. Het appartement is ingericht op de voormalige Deel, waarvan de authentieke elementen nog bewaard zijn gebleven. De oude gebinten, balken en stalraampjes geven dit appartement een rustieke sfeer. De woning is gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. Aan rust, natuur en gewoon heerlijk genieten is hier geen gebrek! De diverse nabijgelegen natuurgebieden bieden volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in Deventer of kunnen een bezoek brengen aan een van de musea in Raalte of Luttenberg. Dierenliefhebbers mogen de eigenaar altijd een handje meehelpen om de geiten, pony's en kippen te verzorgen! Voor elk wat wils dus in een prachtige, landelijke omgeving!"

Wildeman
"Deze vrijstaande, rietgedekte vakantiewoning is gelegen op een kleinschalig groen park in het Overijsselse Heeten. De woning is comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote tuin (ca 500m2). Het park is gelegen te midden van bossen, weilanden en ander natuurschoon op de Sallandse heuvelrug. De omgeving biedt voor elk wat wils; er zijn diverse wandel- en fietstochten door het Sallandse land. De prachtige en gezellige Hanzesteden Deventer en Zutphen met hun eeuwenoude stadscentra liggen in de nabije omgeving. Ook voor kinderen zijn er tal van activiteiten; dichtbij het park liggen een grote speeltuin en openlucht zwembad."

Zonnegloren 73
Deze vrijstaande, rietgedekte vakantiewoning is gelegen op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) in het Overijsselse Heeten. Het park is gelegen temidden van bossen, weilanden en ander natuurschoon op de Sallandse heuvelrug. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fiets- en of wandeltochten. De prachtige en gezellige Hanzesteden Deventer en Zutphen met hun eeuwenoude stadscentra liggen in de nabije omgeving.

Zonnenberg 34
"Op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) in het Overijsselse Heeten, vlakbij natuurgebied Holterberg, ligt deze bosvilla met ruime tuin en terras en uitzicht over de weilanden. De omgeving biedt u een oase van rust, ruimte en natuur. Geniet van de prachtige wandel- en fietstochten die u door deze landelijke omgeving kunt maken of probeer een visje te vangen in de vele viswateren. Breng een bezoek aan Deventer, gelegen aan rivier de IJssel en n van de oudste Nederlandse steden, of Raalte. Een gastvrij en gezellig dorp met leuke winkels en terrasjes. U zult zich hier beslist vermaken! Kortom, een plek om het nog rustige deel van Nederland te leren kennen."

BEEATHOME
Deze vrijstaande, rietgedekte vakantiewoning staat op een royale kavel aan de rand van het park. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, bijvoorbeeld naar de Holterberg. Geniet van de prachtige natuur en de heerlijke rust die u in deze landelijke omgeving nog vindt of probeer eens een hengeltje uit te gooien in de nabijgelegen rivier. Breng ook eens een bezoek aan de Hanzestad Deventer, gelegen aan de IJssel, met zijn historische gebouwen en vele winkels. Of Raalte, een gastvrij en gezellig dorp met leuke winkels en terrasjes. U zult zeker genieten van dit stukje Nederland!

Bosvilla Parc Salland
Op een kleinschalig park in het Overijsselse Heeten ligt deze sfeervolle bosvilla met ruime tuin en terras. De omgeving biedt u een oase van rust, ruimte en natuur. Geniet van de prachtige wandel- en fietstochten die u door deze landelijke omgeving kunt maken of probeer een visje te vangen in de vele viswateren. Breng een bezoek aan Deventer, gelegen aan rivier de IJssel en n van de oudste Nederlandse steden, of Raalte. Een gastvrij en gezellig dorp met leuke winkels en terrasjes. U zult zich hier beslist vermaken! Kortom, een plek om het nog rustige deel van Nederland te leren kennen.

Koe in de kost
Mooi gelegen vakantiehuis op het erf van de huiseigenaar bij een boerderij met vee. Landelijke omgeving waar u eindeloos kunt fietsen en wandelen. U heeft hier prachtig uitzicht over de landerijen en bossen, rust en ruimte volop. Het centrum van Heeten biedt voldoende mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen en de hanzestad Deventer (10km) is zeker een bezoekje waard.