vakantiewoning in Nederland

Menu
bakkeveen

Bakkeveen Vakantiewoningen

 

Nieuw Allardsoog Bever
"Nieuw Allardsoog is een landgoed van 14 ha. en gelegen op het drie-provinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe. Het ligt temidden van uitgestrekte bossen en heidevelden met diverse wandel- en fietsroutes en nabij het sfeervolle toeristische dorpje Bakkeveen. Het hoofdgebouw waarin het restaurant en receptie is gevestigd is omringd door de groepslodges, dit zijn merendeel bungalowachtige gebouwen die verassend, fris en kleurig zijn ingericht en veel comfort bieden (Lodge de Bever, lodge de Eland en lodge de Eekhoorn) De Bever ligt aan de rand van het bos. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het bosven, het domein van de eendjes en waar in de winter bij voldoende vorst heerlijk geschaatst wordt. Op het ruime terrein, rondom een romantische ven en aan de rand van het bos zijn deze drie unieke vrijstaande groepslodges gesitueerd. Verblijven op Nieuw Allardsoog is gelijk aan ontspannen; volop privacy en de weldaad van rust en ruimte welke de natuur u biedt. De Bever ligt aan de rand van het bos. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het bosven. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

Isidorushoeve
Deze vakantiewoning is gelegen in een bosrijke omgeving, in het buitengebied van Bakkeveen. Het dorp is gelegen op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en omgeven door prachtige bossen, heidevelden, vennen en zandverstuivingen. Te voet of op de fiets kunt u urenlang genieten van de natuur. De directe omgeving biedt volop mogelijkheden voor activiteiten zoals boottochten op de Friese meren, een bezoek aan de steden Groningen of Assen, het Noorderdierenpark, Speelstad Oranje en het Doolhofpark.

Nieuw Allardsoog Eland
"Nieuw Allardsoog is een landgoed van 14 ha. en gelegen op het drie-provinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe. Het ligt temidden van uitgestrekte bossen en heidevelden met diverse wandel- en fietsroutes en nabij het sfeervolle toeristische dorpje Bakkeveen. Het hoofdgebouw waarin het restaurant en receptie is gevestigd is omringd door de groepslodges, dit zijn merendeel bungalowachtige gebouwen die verassend, fris en kleurig zijn ingericht en veel comfort bieden (Lodge de Bever, lodge de Eland en lodge de Eekhoorn). De Eland ligt aan de rand ven het bos met eigen speelweide en met uitzicht over de landerijen van Nieuw Allardsoog alwaar de galloways koeien vredig grazen. Op het ruime terrein, rondom een romantische ven en aan de rand van het bos zijn deze drie unieke vrijstaande groepslodges gesitueerd. Verblijven op Nieuw Allardsoog is gelijk aan ontspannen; volop privacy en de weldaad van rust en ruimte welke de natuur u biedt. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

Nieuw Allardsoog Eekhoorn
"Nieuw Allardsoog is een landgoed van 14 ha. en gelegen op het drie-provinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe. Het ligt temidden van uitgestrekte bossen en heidevelden met diverse wandel- en fietsroutes en nabij het sfeervolle toeristische dorpje Bakkeveen. Het hoofdgebouw waarin het restaurant en receptie is gevestigd is omringd door de groepslodges, dit zijn merendeel bungalowachtige gebouwen die verassend, fris en kleurig zijn ingericht en veel comfort bieden (Lodge de Bever, lodge de Eland en lodge de Eekhoorn). De Eekhoorn is omgeven door bos en met open plek van waar uit u een prachtig uitzicht hebt over het heide- natuurgebied, alwaar de schaapskudde en Koninck paarden van het Fryske Gea grazen. Op het ruime terrein, rondom een romantische ven en aan de rand van het bos zijn deze drie unieke vrijstaande groepslodges gesitueerd. Verblijven op Nieuw Allardsoog is gelijk aan ontspannen; goed geregeld, volop privacy, en de weldaad van rust en ruimte welke de natuur u biedt. Let op: Deze Lodge heeft geen kookgelegenheid. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."