vakantiewoning in Nederland

Menu
losser

Losser Vakantiewoningen

 

't Borghuis - familieboerderij
"Comfortabele groepsaccommodatie in een fantastische omgeving, want groepsaccommodatie 't Borghuis is in alle opzichten zeer geriefelijk en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De accommodatie is gelegen aan de rand van een uitgestrekt bosgebied van landgoed de Snippert, met prachtige vennen en heideveldjes. U loopt letterlijk vanaf 't Borghuis zo het bos in, voor bijvoorbeeld een speurtocht of educatieve wandeling. Met gebieden als het Lutterzand, het stroomdallandschap van de Dinkel en de Beuninger achterheide kan met recht van een fantastische omgeving gesproken worden. Voor de kinderen zijn er volop mogelijkheden. Op het terrein vindt u een leuk speeltuintje met o.a. trampoline, tafeltennistafels, voetbalspel, speeltoestellen en tevens enkele mini-paardjes. Op loopafstand van de woning ligt een mooie kinderboerderij. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

't Borghuis
"Comfortabele groepsaccommodatie in een fantastische omgeving, want groepsaccommodatie t Borghuis is in alle opzichten zeer geriefelijk en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De accommodatie is gelegen aan de rand van een uitgestrekt bosgebied van landgoed de Snippert, met prachtige vennen en heideveldjes. U loopt letterlijk vanaf t Borghuis zo het bos in, voor bijvoorbeeld een speurtocht of educatieve wandeling. In een zeer bosrijke omgeving bevindt zich t Borghuis.De groepsaccommodatie is geschikt voor 10 tot max. 43 personen. Heeft een sfeervolle recreatie/eetruimte, keuken, 14 slaapvertrekken met allemaal eenpersoonsbedden. Goede sanitaire voorzieningen, tevens een gedeeltelijke aangepaste douche/toilet. Er is een groot sport/speelveld voor o.a. voetbal en volleybal, speeltoestellen., trampoline, tafeltennistafels etc. Ligging is tussen Losser en Oldenzaal en 7 km. vanaf de duitse grens. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden en ook verschillende routes via het duitse gebied. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

't Borghuis Bungalow
"De bungalows zijn gelegen aan de rand van een uitgestrekt bosgebied met prachtige vennen en heideveldjes. U loopt letterlijk vanaf t Borghuis zo het bos in, voor bijvoorbeeld een speurtocht of een educatieve wandeling. De bungalows zijn in alle opzichten zeer geriefelijk en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De bungalows zijn geschikt tot 8 pers. Ligging is in een zeer bosrijke omgeving tussen Losser en Oldenzaal en 7 km vanaf de Duitse grens. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."