vakantiewoning in Nederland

Menu
uden

Uden Vakantiewoningen

 

Het Blijde Varken
Deze gezellig ingerichte boerderij (100m2) is heerlijk rustig en landelijk gelegen, net buiten het centrum van Uden. De veestallen (varkens) van de huiseigenaar bevinden zich achter het vakantiehuis en voor de woning ligt een speelweide met zandbak en speeltoestellen wat voor gezamenlijk gebruik is. Uden (2km) heeft een gezellig centrum met leuke winkels, restaurants en terrasjes maar ook de golfliefhebber kan zich goed vermaken op de 18-holes golfbaan. Natuurgebieden zoals Slabroek, de Maashorst en de Leijgraaf nodigen uit om prachtige wandel- en/of fietsroutes te maken om zo al het moois van deze regio te ontdekken!

Vogelnestje
"Omringd door bossen, midden in natuurreservaat De Maashorst gelegen, deze zeer afgelegen, gezellige bungalow (95 m2), knusse en romantische bungalow, ideaal voor liefhebbers van rust, natuur (wandel en fietsroutes) en ruimte. In natuurgebied veel uitgezette fietsroutes. Fietsverhuur in Nistelrode (4 km). Recreatieplas in Volkel (8 km). Wanneer u meer dan drie huisdieren mee wil nemen, dan is dit mogelijk. Hiervoor geldt een tarief van Euro 2 per dier per nacht."

De Erphoeve
Landelijk gelegen, dichtbij bossen, het voorhuis van een voormalige champignonkwekerij. Een verzorgd, kindvriendelijk huis met veel mogelijkheden: groot erf, natuurgebied "Maashorst" vlakbij. Tevens veel fietsroutes. Zeer mooi wandelgebied +/- 4000 ha met heide -en bosgebied. Tevens is er een 9 hole golfbaan op 1 km te vinden.

Kersenhof
In het buitengebied van het Noord Brabantse Uden, ligt deze vakantiewoning. Deze woning is gesitueerd in een authentieke Brabantse langgevel boerderij die stamt uit begin 19e eeuw. De boerderij is volledig gerenoveerd, waarbij het karakter van de woning bewaard is gebleven, maar het wel het comfort van deze tijd biedt. Na een actieve dag kan je heerlijk ontspannen in de houtgestookte hottub (tegen betaling). De woning ligt in het buitengebied, maar restaurants en winkels liggen op korte afstand. De omgeving biedt tal van mogelijkheden. Wandel- en fietstochten zijn er in overvloed. Wandel de 'Berg en Breuk' route, langs natuurmonument 'de Peelbreuk' of fiets de 'Bomenroute' door de mooie bossen en langs prachtige bomenrijen. Bezoek Den Bosch of Eindhoven voor cultuur, winkels of gezellige terrasjes.

Wijsthoeve
"Aan de rand van een typisch Brabants dorp, een geheel gerenoveerd achterhuis (250m2) van een boerderij (in werking), fietsen te huur. Zeer kindvriendelijk huis in een bosrijke omgeving. Er zijn vele faciliteiten aanwezig voor kinderen die het allemaal tot een echter droomvakantie maken. Zeer geschikt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten in het veelzijdige natuurpark De Maashorst. Ook samen te huur met NL-5406-06 voor 20 tot 24 personen. Huisdieren niet toegestaan op slaapkamers. Mocht deze huisregel niet worden nageleeft, dan worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht."