vakantiewoning in Nederland

Menu
hoogeloon

Hoogeloon Vakantiewoningen

 

De Linden
"Gelegen in de Brabantse Kempen, tussen Eindhoven en Tilburg, deze vrijstaande vakantiewoning met zeer grote tuin (2000m2) met vele fruitbomen, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de weilanden. De omgeving biedt u volop mogelijkheden tot het maken van mooie wandel- en fietstochten. Het dorp Eersel met met zijn vele terrasjes ligt op ongeveer 5km. In de zomer is het voor jong en oud ook heerlijk vertoeven op het E3 strand in Eersel. Verder liggen ook de Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Bobbejaanland op rijafstand. Extra informatie:De huiseigenaar bewoont het naastgelegen pand op nummer 1 en heeft een boerenbedrijf (melkvee)."

Het Voorhuis
"Landgoed de Biestheuvel is gelegen in Hoogeloon, een klein rustig dorp in de Brabantse Kempen. De regio strekt zich uit van Eindhoven tot over de Belgische grens en biedt naast historie ook veel prachtige natuurgebieden en Bourgondische charme. Op het landgoed liggen in totaal 8 moderne en comfortabel ingerichte groepsaccommodaties. Door de unieke ligging van Landgoed de Biestheuvel is alles binnen handbereik. U kunt hier genieten van wandelingen en fietstochten in een groot heide- en bosgebied, afgewisseld met akkers en weilanden. In de omgeving liggen veel karakteristieke dorpjes zoals Eersel, Oirschot en Oisterwijk. Heerlijk slenteren over de fraaie marktpleinen met een groot aantal monumentale panden, terrassen, winkels en historie. Het landgoed beschikt over vele faciliteiten en sport- en recreatiemogelijkheden zoals een uniek outdoorterrein, horecavoorzieningen en voor de kinderen is er een speeltuin met schommels, klimrekken en een airtrampoline. Ook voor zakelijke bijeenkomsten en teambuilding, bieden de accommodaties en de voorzieningen op het landgoed volop mogelijkheden. Landgoed de Biestheuvel beschikt in ruime mate over specifieke voorzieningen voor gasten met lichamelijke beperkingen."

Hut van Beerze
"Deze vakantiewoning maakt deel uit van een landhuis gebouwd in ""langgevelboerderij"" stijl, kenmerkend voor de streek De Kempen. De woning is volledig afgescheiden van de rest van de boerderij en heeft een priv toegang. Vanuit de grote tuin met eigen zitkuil, kijkt u uit over het Beerzedal en omliggende weilanden. De directe omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en/of fietstochten. Het huis is landelijk gelegen tussen Eindhoven en Tilburg tussen de dorpen van de 'Acht Zaligheden' waar er volop kunst, ontspanning en natuur te vinden is. Pretpark 'de Efteling' en Safaripark 'de Beekse Bergen' zijn vanuit de 'Hut van Beerze' goed bereikbaar. Steek ook eens de grens over om de Bourgondische Belgische Kempen te bezichtigen. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is."