vakantiewoning in Nederland

Menu
hoofdplaat

Hoofdplaat Vakantiewoningen

 

Village Scaldia
"Deze kleurrijke woningen liggen direct aan de zeedijk. Doordat de woonkamer op de eerste etage ligt, heb je in de meeste woningen vanaf hier dan ook een prachtig uitzicht over het water van de Westerschelde. Bij een aantal woningen heb je ook de beschikking over een ruim dakterras. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Village Scaldia
De vrijstaande, luxe villas zijn voorzien van de meeste hedendaagse gemakken. Door het moderne interieur en onder andere de open haard heeft deze woning een comfortabele uitstraling. Zeker wanneer u vanuit de riante serre op het meer kijkt waar de villas aan gelegen zijn komt u helemaal tot rust. Het toppunt van ontspanning is uw priv sauna.

Village Scaldia
"Deze ruime, vrijstaande villas zijn direct aan het meer gesitueerd. Het uitzicht vanuit de royale woonkamer is dan ook schitterend. Om de woning heeft u ook nog de beschikking over een grote tuin. Natuurlijk ontbreekt het terras met tuinmeubelen niet. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven."

Village Scaldia Type Maxime
Dit kleurrijke park met ruim opgezette vakantiehuizen inclusief priv sauna bevindt zich aan de andere zijde van de Westerschelde dan Vlissingen. Zeeuws Vlaanderen kent prachtige wandel- en fietsroutes en het nabijgelegen Breskens biedt mooie stranden, gezellige terrasjes en moderne winkels. Het unieke vakantiepark Village Scaldia in Hoofdplaat onderscheidt zich door de zeer ruim opgezette, luxe en kleurrijke vakantiehuizen. Het park biedt veel rust en ruimte en is gelegen aan de oever van de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen. Het park beschikt over 2 speeltuinen, een tennisbaan en een jeu-de-boules baan. Tevens ligt er een meer waar u kunt vissen. Aan de zeekant van de dijk kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Fietsen, kinderbed- en stoel op aanvraag te huur. Handdoeken en theedoeken te huur. De ruime villa's zijn modern en luxe ingericht. In de zomer kunt u genieten van de buitenlucht op de serre. In de winter kunt u zichzelf verwennen met de knusse, gezellige warmte van de openhaard. De permanent toegankelijke sauna bevindt zich op de begane grond, u kunt hier het gehele jaar in ontspannen. Beide villatypes zijn bedoeld voor een verblijf van maximaal 6 personen en beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Voor uw gemak treft u bovendien een vaatwasser en wasmachine aan. De historische steden Antwerpen, Brugge en Knokke maar ook de stranden van Cadzand en Nieuwvliet, Deltapark Neeltje Jans, de (jacht)haven van Breskens, Terneuzen en Vlissingen en de kleine Bourgondische restaurants liggen op korte afstand van Village Scaldia. Ook voor een pretparkbezoek zoals het Boudewijnpark in Brugge en Plopsaland in Ieper vormt Breskens een goede uitvalsbasis. Huisdier op aanvraag (max. 1).