vakantiewoning in Nederland

Menu
hoorn

Hoorn Vakantiewoningen

 

Studio 64
"Direct aan de Karperskuylhaven in Hoorn ligt deze comfortabele studio; Studio 64. De studio is praktisch ingericht en straalt een moderne sfeer uit. De ligging is uniek; direct aan de haven, met uitzicht op plezierjachten maakt het tot een bijzonder vakantieverblijf. Hoorn is een voormalige VOC stad met een rijke geschiedenis. Er zijn diverse monumenten die herinneren aan vroegere tijden, zoals een oude sluis, musea en historische gebouwen. Rondom de haven zijn diverse terrasjes en restaurants vanwaar je de gezellige drukte kunt bekijken. De regio West-Friesland biedt ook diverse wandel-en fietsmogelijkheden. Bezoek natuurgebied 'de Weelen'; een rijk vogelgebied met een diversiteit aan natuur, van bos tot mooie rietvelden. Bezoek de kaasmarkt in Alkmaar, het zuiderzeemuseum in Enkhuizen of breng een bezoekje aan Amsterdam!"

Vakantiedorp het Grootslag
Groot, kindvriendelijk, gezellig, eenvoudig vakantiecomplex "Vakantiedorp het Grootslag", omgeven door bomen. Buiten de plaats, 2 km van het centrum van Andijk, 1.2 km van het strand. Voor medegebruik: park, weide, overdekt zwembad verwarmd (01.01.-03.01. en 13.02.-31.12.). Kinderzwembad. Tennisbaan (extra), tafeltennis, basketbal, jeu de boules (extra), kinderspeelplaats. Voor alleengebruik: terras, tuinmeubelen. In het complex: receptie, restaurant, bowlingbaan (extra). Wasserette, fietsen beschikbaar (extra). Openbare parkeerplaatsen. Attracties in de buurt: Hoedenmuseum 5 km, Nederlands Stoommachinemuseum 10 km, Poldermuseum 1 km, Saet & Cruyt museum 1 km. Let op: auto noodzakelijk. Openingstijden van de receptie 09:00-18:00 uur. Baby uitrusting (extra). Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Babypakket (bed, bad, box, stoel) 22 ter plaatse aan te vragen en te voldoen. Peuterpakket 11 (bed, stoel) ter plaatse aan te vragen en te voldoen. Keukenlinnen 4,50 per set. Supermarkt op het complex (geopend vanaf ca. 1 april tot 1 november). Verdere faciliteiten: midgetgolfbaan, dierenpark, recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties in de zomermaanden. Max. 1 huisdier toegestaan (bij boeking vermelden) en tegen betaling ter plaatse. In het type Piraat kan in verband met de ruimte in de slaapkamer, geen kinderbed worden geplaatst. Indien nodig een kinderbed gewenst is, zal deze in de woonkamer moeten worden geplaatst.

Villavakantiepark Ijsselhof
Mooi vakantiepark "Villavakantiepark Ijsselhof". Buiten de plaats, 1.2 km van het centrum van Andijk, rustige ligging, 200 m van het meer, 1 km van het strand. Voor medegebruik: overdekt zwembad (14 x 20 m, 140 - 140 cm diepte). Kinderzwembad. Tennisbaan (extra), jeu de boules. In het complex: receptie, tafeltennis (extra). Wasserette, fietsverhuur. Centrale parkeerplaatsen. Supermarkt 200 m, restaurant 500 m, bar 600 m, bushalte "Hoekweg/Kleingoud" 2.7 km. Midgetgolf 200 m. Bekende meren kunnen gemakkelijk worden bereikt: IJsselmeer. Let op: baby uitrusting op aanvraag (extra). De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Verschillende faciliteiten zijn gedeelde faciliteiten op het ernaast gelegen park Het Grootslag. Sommige faciliteiten zijn niet het hele jaar door geopend. Supermarkt open van april-oktober. Overige faciliteiten: kinderboerderij. Indien u een huisdier meeneemt, worden er 12,- extra schoonmaakkosten gerekend.

Pakhuis II
"Pakhuis II is een prachtig, zeer sfeervol vakantiehuis op n van de mooiste locaties aan de oude haven en in de historische binnenstad van Hoorn. Het pand is een oud pakhuis, zeer authentiek met rijksmonumentale status. Het historische pakhuis heeft een prachtig uitzicht over de oude haven is uitstekend onderhouden, van diverse gemakken voorzien en ruim opgezet. Hoorn is een prachtige, historische en voormalige VOC-stad aan het IJsselmeer. Je vindt hier mooie havens, sluizen, vele musea en gezellige terrasjes. Geniet van voorbijtrekkende schepen en het bruisende havenleven. Het vakantiehuis is ideaal voor liefhebbers van watersport en gezelligheid. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten langs het IJsselmeer of lekker varen op het IJsselmeer. Ook uitstapjes naar bijvoorbeeld Enkhuizen, Medemblik en Alkmaar zijn zeker de moeite waard! Wat verder weg mag een bezoek aan Amsterdam of de Noordzeekust natuurlijk niet ontbreken."

Pakhuis
"Pakhuis is een prachtig, zeer sfeervol vakantiehuis op n van de mooiste locaties aan de oude haven en in de historische binnenstad van Hoorn. Het pand is een oud pakhuis, zeer authentiek met rijksmonumentale status. Het historische pakhuis heeft een prachtig uitzicht over de oude haven is uitstekend onderhouden, van diverse gemakken voorzien en ruim opgezet. Hoorn is een prachtige, historische en voormalige VOC-stad aan het IJsselmeer. Je vindt hier mooie havens, sluizen, vele musea en gezellige terrasjes. Geniet van voorbijtrekkende schepen en het bruisende havenleven. Het vakantiehuis is ideaal voor liefhebbers van watersport en gezelligheid. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten langs het IJsselmeer of lekker varen op het IJsselmeer. Ook uitstapjes naar bijvoorbeeld Enkhuizen, Medemblik en Alkmaar zijn zeker de moeite waard! Wat verder weg mag een bezoek aan Amsterdam of de Noordzeekust natuurlijk niet ontbreken."

Breesant
"Welkom aan boord van de Breesant, een prachtig, autenthiek zeilschip uit het begin van de twintigste eeuw. De Breesant is ooit als zeilende vrachtvaarder gebouwd. Het schip is in 1995 weer onder zeil gebracht en een nieuw leven begonnen als passagiersschip. Thuishaven is het schilderachtige Hoorn met z'n unieke havenfront en oude trapgevels, maar in overleg zijn andere ligplaatsen aan het IJsselmeer mogelijk. Beneden kom je in een mooi ingerichte salon en ruime open keuken, gescheiden door een bar. De mahoniehouten betimmering ademt een nautische sfeer en je waant je aan boord van een klassiek jacht. Hier vind je ook de hutten, sanitaire voorzieningen en bergruimtes. Het gehele schip is voor de koudere periodes voorzien van centrale verwarming. De hutten zijn voorzien van warm en koud stromend water, 220 volt stopcontacten, kledinghaken en een kastje. De bedden zijn 2 meter lang en 80 cm breed. Ideaal voor een grote groepsvakanties in Hoorn. Uniek!"