vakantiewoning in Nederland

Menu
elsendorp

Elsendorp Vakantiewoningen

 

Vakantieboerderij Gerele Peel
Deze geschakelde boerderij op het terrein van de huiseigenaar is rustig gelegen in een typisch brabants dorpje. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen in de nabije omgeving maar ook in het ruime vakantiehuis kunt u goed uit de voeten. Er is buiten een overdekte recreatieschuur. In de directe omgeving bevindt zich oa de Rooye Plas (recreatieplas), het Boerenbondmuseum en het kasteel in Gemert. U zult zich hier meteen thuis voelen!

Stootershut
"Landelijk gelegen, aan de rand van de Peel nabij een natuurgebied, deze gezellig ingerichte boerderij (155 m2). De woning is omgeven door natuurschoon en is een uitstekend uitgangspunt voor fietsroutes. Een bezoek waard zijn: de boerenmarkt, het Kasteel en het Boerenbondmuseum (Gemert). Watersporten mogelijk op De Rooyse Plas (Handel). Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Ons Huiske
"Dit vakantiehuis is gelegen in het Brabantse Elsendorp, aan de rand van de Peel. De woning is rustig gelegen en vanuit de tuin heeft u een weids uitzicht over de weilanden. In de directe omgeving kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken. Een bezoek waard zijn: de boerenmarkt, het Kasteel en het Boerenbondmuseum (Gemert). Watersporten is mogelijk op de Rooyse Plas (Handel). De huiseigenaar is woonachtig op hetzelfde erf, in de naastgelegen boerderij, welke is gelegen op ongeveer 40 meter afstand van de vakantiewoning."