vakantiewoning in Nederland

Menu
enkhuizen

Enkhuizen Vakantiewoningen

 

Doelenlaantje
In een rustig straatje in het centrum van Enkhuizen, de zgn. 'Boerenhoek', ligt deze sfeervolle vakantiewoning met aanlegsteiger(tje). Vanuit de serre loopt u zo het terras op, die grenst aan een klein grachtje. Vanuit hier kunt u heerlijk dobberen op groter vaarwater. De woning ligt op loopafstand van een supermarkt (150m), maar voor een etentje kunt u natuurlijk ook terecht in het centrum van Enkhuizen. Hier bevinden zich naast heerlijke restaurantjes ook gezellige winkelstraten, terrassen en het Zuiderzeemuseum. Dit binnen- en openluchtmuseum vertelt de geschiedenis van het dagelijks leven rond de Zuiderzee. Geniet van een heerlijke wandeling of fietstocht langs het Ijsselmeer of breng een bezoek aan de andere grote steden in deze omgeving, zoals Hoorn, Alkmaar en Haarlem. U zult beslist genieten!

Warber
"In het centrum van Enkhuizen, Noord Holland, is dit ruime appartement gelegen. Het appartement is comfortabel ingericht en is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Op loopafstand bevinden zich gezellige restaurants, winkelstraten en bezienswaardigheden. Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum mag dan ook niet ontbreken! Fiets of wandel langs het Ijsselmeer of breng een bezoek aan de kaasmarkt in Alkmaar. Een dagje Amsterdam is goed te doen, Hoorn en Haarlem zijn ook aanraders!"

Mare Liberum
"Prachtig vakantiehuis gelegen op n van de mooiste lokaties in de historische binnenstad van Enkhuizen. Het huis is uitstekend onderhouden, van diverse gemakken voorzien en is ruim opgezet met 4 woonlagen. Het vakantiehuis heeft een prachtig en weids uitzicht over de haven, het IJsselmeer en het historische sluizencomplex wat het uniek maakt. U kunt hier genieten van voorbijtrekkende schepen en het bruisende havenleven. Het vakantiehuis is ideaal voor liefhebbers van watersport en gezelligheid. Enkhuizen heeft een gezellig centrum met veel restaurants en winkels, vooral 's zomers worden er veel activiteiten georganiseerd. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten langs het IJsselmeer of lekker varen op het IJsselmeer. Ook uitstapjes naar bijvoorbeeld Hoorn, Medemblik en Alkmaar zijn zeker de moeite waard! Wat verder weg mag een bezoek aan Amsterdam of de Noordzeekust natuurlijk niet ontbreken."