vakantiewoning in Nederland

Menu
colijnsplaat

Colijnsplaat Vakantiewoningen

 

Appartement I Colijnsplaat
Midden in het centrum van Colijnsplaat, een gezellig vissersdorp op Noord-Beveland ligt dit luxe appartement (78m2). De Oosterschelde ligt binnen 1km afstand. De omgeving leent zich erg goed voor het maken van fietstochten (naar een van de andere Zeeuwse eilanden, fietsen zijn beschikbaar), en natuurlijk het Noordzeestrand.

Studio Colijnsplaat
Middenin het centrum van Colijnsplaat, een gezellig vissersdorp op Noord-Beveland ligt dit luxe appartement (55m2). De Oosterschelde ligt binnen 1km afstand. De omgeving leent zich erg goed voor het maken van fietstochten (naar een van de andere Zeeuwse eilanden), en natuurlijk het Noordzeestrand.

Het Bakkershuisje
"Dit voormalige bakkershuisje, uit omstreeks 1904, is volledig gerenoveerd en fungeert nu als vakantiehuis. De woning ligt in het centrum van Colijnsplaat, een gezellig vissersdorp op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. De vissershaven van het dorp ligt op een steenworp afstand van de woning en de Oosterschelde ligt op ongeveer 1km afstand. Het is voor watersportliefhebbers dus een perfecte plek. De omgeving leent zich uitermate voor het maken van fietstochten. Ook is deze locatie een prima uitvalsbasis voor diverse leuke uitstapjes naar het middeleeuwse Zierikzee, de pittoreske stadjes Veere en Middelburg en de befaamde Deltawerken. Natuurlijk mag een bezoek aan het Noordzeestrand ook niet ontbreken tijdens uw verblijf! Extra informatie: de huiseigenaar woont in het woonhuis aan de voorzijde."

App. II
Middenin het centrum van Colijnsplaat, een gezellig vissersdorp op Noord-Beveland ligt deze luxe vakantiewoning (90m2). De Oosterschelde ligt binnen 1km afstand. De omgeving leent zich erg goed voor het maken van fietstochten (naar een van de andere Zeeuwse eilanden), en natuurlijk het Noordzeestrand.

Kruisstraat
Middenin het centrum van Colijnsplaat, een gezellig vissersdorp op Noord-Beveland ligt deze luxe vakantiewoning (73m2). De Oosterschelde ligt binnen 1km afstand. De omgeving leent zich erg goed voor het maken van fietstochten (naar een van de andere Zeeuwse eilanden, fietsen zijn beschikbaar), en natuurlijk het Noordzeestrand.