vakantiewoning in Nederland

Menu
ellemeet

Ellemeet Vakantiewoningen

 

Klaverweide Distel
"Het rustige dorpje Ellemeet is gelegen op Schouwen-Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland. Omringd door de Noordzee, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Zout op je huid, zand tussen je tenen, lopen door de branding of luieren op het strand. Je kunt kiezen voor actie of ontspannen genieten van het buitenleven. Op het park is volop ruimte voor activiteiten, de kinderen zijn al snel te vinden bij de speeltoestellen, het springkussen, de kabelbaan en de kinderboerderij. Het nieuwe fietsknooppuntennetwerk brengt u naar de mooiste plekjes van het eiland. Deze ruime rolstoeltoegankelijke accommodatie beschikt over 10 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken aansluitend met eet- en recreatiezaal, een grote tuin met overdekt terras. Een douchestoel, postoel, ziekenhuisbed, verhoogd bed, rolstoel zijn op aanvraag mogelijk. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

Klaverweide Molenzicht
"Aan de rand van het dorpje Ellemeet, in een doodlopende weg, met uitzicht op de landerijen staat deze ruime vrijstaande vakantiewoning met zeer veel privacy. De woning staat niet op het terrein van Klaverweide maar wel zo dicht bij dat u gemakkelijk gebruik kunt maken van de facilliteiten. Klaverweide is door haar rustige ligging en de nabijheid van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer een uitstekende verblijfsplaats voor duikers, surfers, families en natuurliefhebbers."

Klaverweide De Bouwerhoeve
"Het rustige dorpje Ellemeet is gelegen op Schouwen-Duiveland, het meest noordelijke 'eiland' van Zeeland. Omringd door de Noordzee, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Zout op je huid, zand tussen je tenen, lopen door de branding of luieren op het strand. Je kunt kiezen voor actie of ontspannen genieten van het buitenleven. Op het park is volop ruimte voor activiteiten, de kinderen zijn al snel te vinden bij de speeltoestellen, het springkussen, de kabelbaan en de kinderboerderij. Het nieuwe fietsknooppuntennetwerk brengt u naar de mooiste plekjes van het eiland. Deze sfeervolle vrij gelegen gerenoveerde boerderij met een met vrij uitzicht over de polder bied u alle privacy die u wenst! De accommodatie beschikt over 4 slaapkamers en twee authentieke bedsteden, ingerichte keuken, knusse huiskamer, grote voortuin met terras. Tevens is de garage ook voor u beschikbaar Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."