vakantiewoning in Nederland

Menu
de bult

De Bult Vakantiewoningen

 

De Arendshorst
"In de kop van Overijssel ligt Steenwijk. Aan de natte westkant grenst dit pittoreske stadje aan het waterrijke gebied Giethoorn en de Weerribben. Aan de droge oostkant liggen natuurgebieden De Woldberg en De Eese. In dit gebied van ruim 1500 ha. groot, vindt u bossen, heidevelden, weilanden, leuke boerderijtjes en een echt kasteeltje. Juist in dit schitterende gebied vindt u drie vakantiehuizen: De Arendshorst, De Valkenhorst en De Eikenhorst. De Arendhorst is een gezellig huis met 2 verdiepingen en is ingericht voor 15 personen. Er zijn drie badkamers, n op de bovenverdieping en twee beneden. Midden in de kamer staat een gezellige open haard. Uiteraard is er zowel in de eethoek als in de zithoek voldoende zitruimte. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

De Eikenhorst
"In de kop van Overijssel ligt Steenwijk. Aan de natte westkant grenst dit pittoreske stadje aan het waterrijke gebied Giethoorn en de Weerribben. Aan de droge oostkant liggen natuurgebieden De Woldberg en De Eese. In dit gebied van ruim 1500 ha. groot, vindt u bossen, heidevelden, weilanden, leuke boerderijtjes en een echt kasteeltje. Juist in dit schitterende gebied vindt u drie vakantiehuizen: De Arendshorst, De Valkenhorst en De Eikenhorst. De Eikenhorst is een landhuis, gelegen op een schitterend bosterrein van 2 ha. Er zijn 7 slaapkamers met in totaal 20 bedden. Dit huis heeft 3 badkamers. De Eikenhorst is zeer ruim van opzet. De living is 80 m2 en er is een serre van 40 m2. Dit huis is byzonder geschikt voor reunie of familiefeestje. Voor het huis is een ruim parkeerterrein. Achter en naast het huis is een groot gazon, waar ruimte voldoende is om de badmintonnen of een balletje te trappen. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

De Valkenhorst
"In de kop van Overijssel ligt Steenwijk. Aan de natte westkant grenst dit pittoreske stadje aan het waterrijke gebied Giethoorn en de Weerribben. Aan de droge oostkant liggen natuurgebieden De Woldberg en De Eese. In dit gebied van ruim 1500 ha. groot, vindt u bossen, heidevelden, weilanden, leuke boerderijtjes en een echt kasteeltje. Juist in dit schitterende gebied vindt u drie vakantiehuizen: De Arendshorst, De Valkenhorst en De Eikenhorst. De Valkenhorst is een zeer comfortabele bugalow met 5 slaapkamers voor elk drie personen. Er is een grote badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet en een tweede badkamer met douche en wastafel. De Valkenhorst is ruim van opzet en heeft een grote hal en een ruime living. Bovendien is er nog een serre van 25 mtr. Ook bij dit vakantiehuis is een zonnig en beschut terras. Dit huis is ideaal geschikt voor familie reunies. Regelmatig wordt dit huis verhuurd in combinatie met een zespersoons bungalow welke tussen ""De Arendshorst""en ""De Valkenhorst""in ligt. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."