vakantiewoning in Nederland

Menu
didam

Didam Vakantiewoningen

 

De Voorsterhoeve
"Deze vakantiewoning is gelegen in het Gelderse plaatsje Didam in de Achterhoek, nabij recreatiegebied de Nevelhorst en de Montferlandse bossen. Op steenworp afstand van de woning begint het eeuwenoude Bergherbos, wat zich tot in Duitsland uitstrekt. Dit 1800 hectare grote bos van Natuurmonumenten ligt tussen 's-Heerenberg, Doetinchem en Didam en is omgeven door akkers en weilanden. U kunt u hier volop wandelen en fietsen. Aan de rand van het nabijgelegen stadje 's-Heerenberg ligt het imposante middeleeuwse kasteel Huis Bergh, het grootste kasteel in de Achterhoek. Een bezoek aan de steden Arnhem(20km), Doetinchem(14km), Doesburg(9km) en Bronckhorst (20km), het kleinste stadje van Nederland, is zeker de moeite waard."

Vakantieverblijf Foxheuvel
In landelijke omgeving waar nog een oase van rust heerst kunt u genieten van deze twee-onder-een kap huizen. Ligging slechts 8 km van de rivier de Ijssel en aan de rand van het recreatiegbied ' de Nevelhorst'. De huizen kunnen samen voor 16 pers. geboekt worden onder code NL-258, waardoor u van alle ruimte en privacy kunt genieten. De huizen zijn van alle comfort voorzien, o.a. airco, sfeerhaard. De eigenaar biedt u volledig verzorgde arrangementen in samenwerking met diverse toeristische ondernemers uit de regio. waaronder fietsdagtochten met bezoek aan struisvogelbedrijf, boerengolf, huifkartochten, een bezoek aan melkgeitenbedrijf of ecologische wijngaard met proeverij. Daarnaast biedt de eig. vele extraatjes o.a. fietsverhuur, catering, opgemaakte bedden, handdoeken huur (Euro 4,- p.P.)., etc. waardoor een aangenaam verblijf gegarandeerd is. Kinderen kunnen zich vermaken met natuurlijke materialen zoals water, zand en kunnen onder begel. in overall een bezoekje brengen aan de boerderij. Traptractor en skelter aanwezig. Fiets-en wandelroutes direct naast het huis. Bos op loopafstand. Openl. bad 2 km. Wasm. tegen betaling. Gem. tuin. Door de ligging nabij A12 ideale uitvalbasis voor excursies naar Natuurgebied 'De Veluwe', Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Midweek (ma-vr) en weekend (vr-ma) gehele jaar boekbaar. Week: maand-maand, vrij-vrij boekbaar in A-t/m E-seizoen.

Vakantieverblijf Foxheuvel
In landelijke omgeving, slechts 8 km van de rivier de IJssel en aan de rand van het recreatiegebied 'Nevelhorst', ligt dit twee-onder-een kap huis. Eventueel samen te boeken (NL-258). De huizen zijn van alle gemakken voorzien en de eigenaar biedt extra service aan zoals fietsverhuur en catering, waardoor een aangename vakantie gegarandeerd is. Gemeenschappelijke tuin en kindertraktor beschikbaar. Voor kinderen is er een zandbad en het is mogelijk om met een begeleider een bezoek te brengen aan de boerderij. In de bosrijke omgeving zijn veel wandelpaden en paden waar u kunt paardrijden. Het natuurgebied De Veluwe is een bezoek waard evenals de Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Openluchtzwembad op 2 km. Wasmachine tegen betaling. Midweek (ma-vr) en weekend (vr-ma) gehele jaar boekbaar. Aankomst gedurende het gehele jaar op ook op maandag mogelijk.

Vakantieverblijf Foxheuvel
In landelijke omgeving waar nog een oase van rust heerst kunt u genieten van deze luxe 2-onder-een-kap huizen. Ligging slechts 8 km van de rivier de Ijssel en aan de rand van het recreatiegbied 'Nevelhorst'. De huizen kunnen samen voor 16 pers. geboekt worden onder code NL-258. De huizen zijn van alle comfort voorzien en modern en sfeervol inegricht. De eigenaar biedt u volledig verzorgde arrangementen in samenwerking met diverse toeristische ondernemers uit de regio, waaronder fietsdagtochten met bezoek aan struisvogelbedrijf, boerengolf, huifkartochten, een bezoek aan melkgeitenbedrijf of ecologische wijngaard met proeverij. Daarnaast biedt de eig. vele extraatjes o.a. fietsverhuur, catering, opgemaakte bedden, handdoeken huur (Euro 4,- p.P.)., etc. waardoor een aangenaam verblijf gegarandeerd is. Kinderen kunnen zich vermaken met natuurlijke materialen zoals water, zand en kunnen onder begel. in overall een bezoekje brengen aan de boerderij. Traptractor en skelter aanwezig. Fiets-en wandelroutes direct naast het huis. Bos op loopafstand. Openl. bad 2 km. Wasm. tegen betaling. Gemeenschappelijke tuin. Door de ligging nabij A12 ideale uitvalbasis voor excursies naar Natuurgebied 'De Veluwe', Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Midweek (ma-vr) en weekend (vr-ma) hele jaar boekbaar. Week: maand-maand, vrij-vrij boekbaar in A-t/m E-seizoen.