vakantiewoning in Nederland

Menu
de lutte

De Lutte Vakantiewoningen

 

't Keampke De Linde
"Noord-oost Twente. Hier aan de westzijde van de Duitse grens voert gemoedelijkheid nog de boventoon. Proef de gastvrijheid in deze accommodaties. Voor 10 - 24 personen bieden we diverse arrangementen, maar een accommodatie boeken op basis van zelfverzorging is uiteraard ook mogelijk. Er is een goed ingerichte keuken, een sfeervolle woonkamer met in de zithoek een kachel, televisie, video en dvd speler; via de tuindeuren kunt u het terras bereiken. Er zijn 7 slaapkamers met wastafel en uitstekende sanitaire voorzieningen. Alles is gelijkvloers. Groepen groter dan 24 personen (max. 30) is op aanvraag eventueel mogelijk. Er geldt dan een bijbetaling per persoon. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

De Lelie
"Landelijk gelegen in het Twentse landschap, treft u dit knusse appartement aan. De woning is eigentijds ingericht en van vele gemakken voorzien. ""De Lelie"" is gelegen op de eerste verdieping en heeft een eigen balkon met uitzicht op het buitenterrein van het Keampke. Uiteraard kunt u van dit buitenterrein gebruik maken. De uitgestrekte natuurgebieden nodigen u uit tot het maken van mooie fietstochten en wandelingen. Op het terrein staan tevens 4 andere vakantiehuizen."

Rosmol
Dit vrijstaande nieuwgebouwde vakantiehuis (210m2) op een villapark ligt tegen de Duitse grens aan in het dorpje De Lutte, vlakbij de A1. Ideaal voor liefhebbers van rust, wandelen, fietsen en de natuur. Ontdek een van de mooiste streken van Twente. Diverse wandel- en fietsroutes zijn mogelijk in deze bosrijke omgeving. Het prachtige natuurgebied het Lutterzand waar het riviertje de Dinkel nog vrij spel heeft. Even over de grens vindt u het fraaie Bad Bentheim met haar prachtige kasteel en zwembad (Kuuroord).

Op Oale Groond
"Vlakbij de Duitse grens in het Overijsselse dorp 'De Lutte' ligt deze vakantiewoning. De vakantiewoning is sfeervol ingericht met diverse snuisterijen. Vanuit de woning heb je een mooi uitzicht op de tuin met vijver en op de weilanden erachter. Misschien heb je geluk en lopen er Drentse heideschapen te grazen in de wei! Het dorpscentrum van De Lutte met leuke winkels en gezellige terrasjes ligt vlakbij, je loopt het binnen 10 minuten. De woning ligt mooi verscholen in het landelijke Twentse landschap. Er zijn talloze fiets- en wandelroutes die voeren langs mooie plekjes en bijzondere bezienswaardigheden. Met kinderen kan je terecht in overdekt speelparadijs 'Kid's City' in Borne (ca 25km), of in Dierenpark Nordhorn (ca 22 km, Duitsland). Bezoek ook de Burcht in Bad Bentheim (ca 18 km, Duitsland). 'Op Oale Groond'; een leuke bestemming in Overijssel!"

't Keampke De Beuk
"Noord-oost Twente. Hier aan de westzijde van de Duitse grens voert gemoedelijkheid nog de boventoon. Proef de gastvrijheid in deze accommodaties. U bent vrij om uw verblijf naar eigen wens in te vullen. Voor 10 - 30 personen bieden we diverse arrangementen, maar een accommodatie boeken op basis van zelfverzorging is uiteraard ook mogelijk. De Beuk is geschikt voor groepen tot 24 personen. Er is een goed ingerichte keuken, een sfeervolle woonkamer met in de zithoek een kachel, televisie, video en dvd-speler. Via de tuindeuren bereikt u het terras. Er zijn 10 slaapkamers. 5 Slaapkamers op de begane grond met eigen sanitair en 5 op de verdieping met wastafel. Op de bovenverdieping is tevens extra ruimte voor vergaderingen, spelletjes e.d. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

't Keampke Meidoorn
"Noord Oost Twente. Hier aan de westzijde van de Duitse grens voert gemoedelijkheid nog de boventoon. De Meidoorn betreft de voormalige beheerderswoning op het terrein van 't Keampke; een woning uit de dertiger jaren waarin veel authentieke details bewaard zijn gebleven. Proef de gastvrijheid in deze accommodaties. U bent vrij om uw verblijf naar eigen wens in te vullen. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

't Keampke De Eik
"Noord-oost Twente. Hier aan de westzijde van de Duitse grens voert gemoedelijkheid nog de boventoon. Proef de gastvrijheid in deze accommodaties. U bent vrij om uw verblijf naar eigen wens in te vullen. Voor 10 - 30 personen bieden we diverse arrangementen, maar een accommodatie boeken op basis van zelfverzorging is uiteraard ook mogelijk. De Eik is een mooie accommodatie, gebouwd in 2004 en is geschikt voor maximaal 20 personen. Er is een goed ingerichte keuken, een sfeervolle woonkamer met in de zithoek een kachel, televisie, video en dvd-speler. Er zijn 8 slaapkamers voorzien van eigen sanitair, 4 op de begane grond en 4 op de verdieping. Hier bevindt zich ook een gezellige bedstee. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

De Roos
"Landelijk gelegen in het Twentse landschap, treft u dit knusse appartement aan. De woning is eigentijds ingericht en van vele gemakken voorzien. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen tot aan Duitsland.""De Roos"" is gelegen op de eerste verdieping, maar uiteraard kunt u van het buitenterrein van het Keampke gebruik maken. De uitgestrekte natuurgebieden nodigen u uit tot het maken van mooie fietstochten en wandelingen. Op het terrein staan tevens 4 andere vakantiehuizen."