vakantiewoning in Nederland

Menu
hellendoorn

Hellendoorn Vakantiewoningen

 

Zilverberk Vakantiepark Hellendoorn
De in totaal 90 vrijstaande, comfortabel en luxe ingerichte 6-pers. bungalows, zijn ruim van opzet en beschikken alle over een deels omheinde tuin met terras en tuinmeubelen. De tuinen grenzen aan de speelvijver of aan de bosrand. De kindvriendelijke bungalows beschikken over oa. een traphekje, afwasmachine, wasmachine en droger. Op aanvraag is het mogelijk om een bungalow met open haard te reserveren. Kortom; een ideale bestemming voor het hele gezin!

Erve Klein Rosinck
"Hellendoorn ligt 16 km. ten oosten van Almelo. Deze oude boerderij uit de 17e eeuw, die nog al z'n charme heeft behouden, ligt op ca. 0,1 km. van de weg van Ommen naar Hellendoorn. De boerderij bestaat uit het 'oude huis' waarin de woning zich bevindt en de 'oude deel' met het kantoor van de gepensioneerde eigenaar, die daar slechts sporadisch aanwezig is. Tuin met verschillende zitjes, tuinmeubelen en barbecue. Bijzonderheden: Het huis heeft authentieke tegels langs de onderrand van de muren, een kleine authentieke keuken met stenen gootsteen, een grote kelder met opbergruimte en een kookhuisje naast de boerderij. Kortom, als u hier verblijft, waant u zich terug in de tijd, maar heeft u toch alle gemakken van heden ten dage. In deze accommodatie is roken niet toegestaan."

'n Heuibarg
"In het buitengebied van Hellendoorn, Overijssel vindt u deze bijzondere vakantiewoning. De vakantiewoning is een (van oorsprong) originele hooiberg en ligt direct aan de bosrand, achter de voormalige boerderij van de eigenaar. De ligging van de woning voorziet de vakantieganger van voldoende privacy. U loopt direct het bos in! De woning is eenvoudig ingericht maar voorzien van alle gemakken. Authentieke elementen zoals de kleine ramen zijn nog bewaard gebleven en zorgen voor een rustieke uitstraling. De omgeving biedt voor elk wat wils. Hellendoorn ligt tussen Zwolle en Almelo aan de voet van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. De omgeving is uitermate geschikt voor wandel- en fietstochten. Kinderen vermaken zich in Avonturenpark Hellendoorn. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan Deventer, Zwolle of Almelo."