vakantiewoning in Nederland

Menu
noorbeek

Noorbeek Vakantiewoningen

 

Zavelberg type W
De Zavelberg ligt aan de rand van Noorbeek op een markante plek in een stiltegebied midden in het Heuvelland. Onze gasten kunnen genieten van een heerlijke rust en landelijke schoonheid. Ook kunt u tal van uitstapjes maken in Zuid Limburg naar een van de steden; Maastricht, Heerlen, Luik en Aken of heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving.

Bergenhuizen
"In het pittoreske gehucht Bergenhuizen nabij het schitterende dorpje Noorbeek in het mooie Zuid-Limburg ligt hoeve Bergenhuizen. Deze groepswoning bestaat uit twee naast elkaar gelegen woningen. Links van de binnenplaats ligt de achtpersoons woning, rechts ligt de zespersoons vakantiewoning. De slaapvertrekken zijn dan ook verdeeld over beide woningen. In beide huisjes is een woonkamer en een volledig ingerichte leefkeuken aanwezig. 1 leefkeuken is ingericht voor 14 personen. Lekker tot rust komen of een actief verblijf, het kan allebei. Op verzoek kunt u een kijkje nemen in de koeienstal waar u het geloei kunt horen van de Limburgse koeien. Bergenhuizen ligt op slechts twee km afstand van de Belgische grens. Het is een gehuchtje bij het dorp Noorbeek, waarvandaan U een schitterend uitzicht heeft over het dorp, de omringende heuvels, bossen en weilanden in de verre omgeving. Het is zeker een van de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Ontdek het zelf! Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Natuurschoon Type D
"De vakantiewoningen zijn gelegen in een van de mooiste stukjes van Zuid-Limburg, het Mergelland. Kenmerkend voor deze streek zijn het glooiende heuvellandschap met zijn kronkelende riviertjes en beken, de monumentale gebouwen in mergelsteen, de carrboerderijen en vakwerk- woningen. Het is een streek om te wandelen en te fietsen. Naast de rust en de stilte vindt men er ook de zo bekende Bourgondische gastvrijheid en uitbundige gezelligheid. Natuurschoon ligt centraal ten opzichte van Belgi en Duitsland en steden zoals Maastricht en Heerlen zijn vlakbij. Kortom: ideaal voor zowel een lange als een korte vakantie."