vakantiewoning in Nederland

Menu
diever

Diever Vakantiewoningen

 

In de Lindetuin
"Dit vakantiehuis ligt in het centrum van het kleine Drentse plaatsje Diever. De woning ligt centraal op loopafstand van supermarkt en winkeltjes, en het prachtige natuurpark Drents Friesewold grenst aan het leuke plaatsje. Verder vindt u in Diever onder andere het Shakespeare Theater, de Hunebedden en een onderduikershol. Het Vlinderparadijs en een golfbaan vindt u in het verderop gelegen dorpje Havelte(5km). Andere uitstapjes die u kunt maken zijn naar Speelstad Oranje (indoor speelparadijs voor kinderen) en het Dierenpark Emmen. Op korte afstand vindt u ook het nationaal park Dwingelderveld, waar u al wandelend of fietsend kunt genieten van de mooie natuur."

Onder de Eiken
Deze geschakelde oude boerderij die gebouwd is in 1890 ligt in het toeristisch dorpje Diever. De woning ligt centraal op loopafstand van supermarkt en winkeltjes, en het prachtige natuurpark Drents Friesewold grenst aan het leuke plaatsje. De eigenaar bewoont het andere gedeelte van de boerderij. U komt hier als wandelaar of fietser helemaal aan uw trekken. Leuke stadjes te bezoeken en Speelstad Oranje (indoor speelparadijs voor de kinderen) in de directe omgeving. U hoeft zich hier absoluut niet te vervelen!

Huntershof met Koetshuis
"Gelegen in zuidwest Drenthe, in een rustige omgeving, staat deze authentieke en sfeervolle boerenhoeve uit 1890. De hoeve is geschikt voor groepen van 10 tot 42 personen. Vanuit de voordeur loopt of fietst u zo de ruim 6000 hectare afwisselende natuur van het nationaal park ""Drentsch/Friesche woud in. Aan de andere kant van het pand ligt het sfeervolle dorp Diever (synoniem met de Shakespeare spelen). Hier vindt u rond de gezellige brink vele winkeltjes en caf/restaurants. Deze accommodatie is vooral geschikt voor familie- groepen die naast een gezellig gezamenlijk onderkomen ook graag een stukje privacy wensen. Alle slaapkamers hebben eigen sanitair en twee npersoons bedden. Naast de gezellige zitkamer met diverse zithoeken bij tv of openhaard heeft u de beschikking over een eetkamer en een professioneel ingerichte keuken. Buiten is het terras met speelgazon, en vanuit de voordeur loopt u zo het ruim 6000 ha grote natuurreservaat in. Uiteraard heeft het dorp Diever ook vele mogelijkheden voor ontspanning. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."