vakantiewoning in Nederland

Menu
vijlen

Vijlen Vakantiewoningen

 

Birven Schuur
"De voormalige vakwerkschuur is volledig gerestaureerd en voldoet aan alle vereisten om een gezellige tijd door te brengen. De schuur ligt geschakeld aan het Hoeve Birven Huis (NL-6294-02). De accommodatie is schitterend gelegen in het gehucht Cottessen en biedt plaats aan acht personen. De accommodatie heeft werkelijke unieke ligging op een klein heuveltje aan de Geul, een snel stromend riviertje in het mooie gehucht Cottessen nog net in Nederland. Dit buurtschap is een stiltegebied in het Boven-Geuldal waar u aan de ene kant aankijkt tegen het drielandenpunt en aan de andere kant de Belgische heuvels. Er is geen verkeer aangezien het huis aan het einde ligt van een doodlopende landweg, zodat u ultiem kunt genieten van de rust en ontsnappen aan de stress van alledag. De wandelaars onder u wanen zich in het paradijs met een wandeling die begint bij de voordeur en voert langs de Geul, de heuvels in, om vervolgens in een typisch Limburgs of Belgisch cafeetje een stevig abijbier te nuttigen. Fietsliefhebbers en mountainbikers hebben evenmin te klagen, u bent omringt door groen en heuvels. De golfliefliefhebbers zien meteen bij aankomst de golfbaan van Sippenaeken liggen, waar zonder lidmaarschap gegolfd kan worden. Ter orintatie: Vaals op 5, Maastricht op 25, Aken op 15 en Luik op 35 minuten rijden. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Hoeve Birven
"Deze hoeve heeft werkelijk een unieke ligging op een klein heuveltje aan de Geul, een snel stromend riviertje in het mooie gehucht Cottessen nog net in Nederland. Dit buurtschap is een stiltegebied in het Boven-Geuldal waar je aan de ene kant aankijkt tegen het drielandenpunt en aan de andere kant de Belgische heuvels. Er is geen verkeer aangezien het huis aan het einde ligt van een doodlopende landweg, zodat je ultiem kunt genieten van de rust en ontsnappen aan de stress van alledag. Wandelaars wanen zich hier in het paradijs met een wandeling die begint bij de voordeur en voert langs de Geul, de heuvels in, om vervolgens in een typisch Limburgs of Belgisch cafeetje een stevig abijbier te nuttigen. Fietsliefhebbers en mountainbikers hebben evenmin te klagen, je bent omringt door groen en heuvels. De golfliefhebbers zien meteen bij aankomst de golfbaan van Sippenaeken liggen, waar zonder lidmaarschap gegolfd kan worden. Ter orintatie: Vaals op 5, Maastricht op 25, Aken op 15 en Luik op 35 minuten rijden. De naastgelegen schuur (NL-6294-06) is te huur voor 8 personen. De accommodatie ligt midden in een beschermd natuurgebied van de stichting Limburgs Landschap en het gehuchtje is een lust voor het oog! Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Bakkes 2
"Appartement gesitueerd in een gerestaureerde vakwerkboerderij en gelegen in Camerig, een oud buurtschapje aan de rand van het Vijlenerbos. Het is prachtig in de zin van authentiek, sober, maar smaakvol. U vindt er stilte, wandelpaden, vakwerkboerderijen met hun oude bakhuizen en talloze vergezichten. Het terras, op het zuiden gelegen, biedt een weidse blik over het Geuldal, waar Nederland en Belgi naadloos in elkaar overlopen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Cottesserhoeve
De eenvoudig, maar verzorgd ingerichte appartementen zijn nabij de ingang van het park gelegen, met bijna alle faciliteiten, waaronder het zwembad en de supermarkt, binnen handbereik. Bij het appartement heeft het vakantiepark een terras in Franse stijl aangelegd dat bedoeld is voor de bewoners van de appartementen. Rondom dit terras staat veel groen waardoor u ook beschut kunt zitten. U heeft de keuze uit twee 5 pers. Appartementen (NL-6294-03 en NL-6294-04) en een ander 5 pers. Appartement (NL-6294-05) welke is voorzien van een vide.