vakantiewoning in Nederland

Menu
sint odilienberg

Sint Odilienberg Vakantiewoningen

 

Klein Paarlo
Op landgoed 'Klein Paarlo' vindt u deze nieuwgebouwde, goed ingerichte koetsierswoning. Het landgoed bestaat uit weiland, bos, moeras, boomgaard en tuin. De omgeving is rustig en landelijk en leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen, fietstochten (Knooppuntroute) en trektochten te paard (stalling in wei mogelijk). Roermond (10km) heeft een mooie historische stadskern en het Outlet-shoppingcentre, welke zeker de moeite waard zijn.

Klein Mortelshof
"Deze gezellig en sfeervol ingerichte woning is prachtig gelegen in een rustige, heuvelachtige omgeving. U heeft een weids uitzicht op de akkers en bossen rondom. De ligging is perfect voor wie rust zoekt, van fietsen en/of wandelen houdt en het Midden-Limburgse platteland en bossen wil gaan ontdekken. Natuurgebied de Meinweg en het Pieterpad (naar Maastricht) zijn dichtbij gelegen. Natuurlijk zijn er ook veel watersportmogelijkheden op de Maasplassen (3km)in de buurt. Extra informatie: deze woning is ook te huur in combinatie met de woning 'Groot Mortelshof'(gelegen op hetzelfde erf) huiscode: NL-6077-03. Een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een groepsaccommodatie die is geschikt voor 12 tot 16 personen, voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling. De energiekosten kunnen wat hoger uitvallen omdat er propaangas gebruikt wordt. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Groot Mortelshof
"Gelegen in het Limburgse land, in een rustige en heuvelachtige omgeving, deze sfeervolle en zeer ruime vakantiewoning. Vanaf het(dak)terras heeft u een prachtig weids uitzicht op de akkers en bossen rondom. Deze rustige en landelijke omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen en fietstochten. Natuurgebied de Meinweg en het Pieterpad (naar Maastricht) zijn dichtbij gelegen. Natuurlijk zijn er ook veel watersportmogelijkheden op de Maasplassen(3km)in de buurt. Bezoek ook eens Roermond(10km), met zijn historische stadskern en daarnaast ook het bekende Outlet-shoppingcentre, welke zeker de moeite waard zijn. Deze locatie is verder een goede uitvalsbasis voor het maken van dagtochten naar Duitsland en Belgie. Extra informatie: deze woning is ook te huur in combinatie met de woning 'Klein Mortelshof'(gelegen op hetzelfde erf) huiscode: NL-6077-02. Een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een groepsaccommodatie die is geschikt voor 12 tot 16 personen, voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."